Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Mamman efter stjärnans död: "Ville inte vakna"

Paul Walker.Foto: STHANLEE B MIRADOR_SHOOTING STAR
Paul Wlaker dog i tragisk bilolycka.Foto: ANDREW MEDICHINI
Foto: PGOO7/©2013 RAMEY PHOTO 310-828-3445

"Fast and furious"-skådespelaren Paul Walker dog i en tragisk bilolycka.

Nu berättar hans mamma om den svåra sorgen efter sonens död.

– Jag önskade att jag inte behövde vakna på morgonen, säger Cheryl Walker, skriver Page Six.

Skådespelaren Paul Walker, mest känd från bil-filmerna "Fast and furious", omkom i en bilolycka 2013, 40 år gammal.

Hans mamma Cheryl Walker hade svårt att hantera tragedin, och kunde inte gå vidare.

– Jag önskade att jag inte behövde vakna på morgonen. Jag skulle aldrig ha tagit mitt liv, men jag kände verkligen så, för när man vaknar inser man att det hänt på riktigt, och man måste uppleva det på nytt igen, säger Cheryl Walker, skriver Page Six.

Hon berättar om dagarna innan skådespelarsonens död, och att hon hade haft "en fin konversation med honom" bara samma morgon som bilolyckan kostade honom livet.

 

LÄS MER: Efter dödsolyckan: han ersätter Paul Walker i "Fast and the furious 8"

 

Paul Walkers dotter stämde Porsche för pappans död

Skulde över att ha överlevt sin son, och Paul Walkers plötsliga bortgång ur deras liv, är något som Cheryl Walker och hennes familj tvingas leva med varje dag, berättar hon.

– Folk tänker att man bara borde komma över det, men de har inte upplevt det här. Det finns de som har upplevt det, och mina tankar går ut till dem alla, säger Cheryl Walker, skriver Page Six,

 

LÄS MER: Så hyllas Paul Walker nu av sina filmkollegor efter den fatala bilolyckan

 

Efter att Paul Walker dog i bilolyckan valde hans då 18-åriga dotter att stämma bilmärken Porsche, som hade gjort bilen Walker omkom i, för vållande till hennes pappas död. Hon menade att bilen hade flera designfel som orsakat olyckan. Porsche friades sedan från anklagelserna i domstol, skriver Page Six.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.