Mama June rasar efter sexuella övergreppen

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
Mama June rasar mot att TLC fortsätter sända tv-profilen Josh Duggars program efter hans erkännande.
Foto: Thibault Monnier, Pacificcoastnews
Josh Duggar ska ha utsatt flera unga flickor för sexuella övergrepp.
Foto: Patsy Lynch
Mama June är mest känd som Honey Boo Boos mamma.
Foto: Thibault Monnier, Pacificcoastnews

Tv-profilen Josh Duggar erkände sexuella övergrepp på flera flickor och på sina yngre systrar.

Nu rasar realitystjärnan June mot att TLC fortsätter att sända familjens program.

"De säger att det är okej - aldrig i livet", säger också kändismamman enligt TMZ.

TV-profilen Josh Duggar, som medverkar i det populära programmet "19 Kids and Counting" har erkänt sexuella övergrepp. Övergreppen ska ha skett 2002 och även Joshs yngre systrar har utsatts. Trots det har kanalen fortsatt sända tv-serien, skriver US magazine.

Josh Duggar, 27, la på torsdagen ut ett uttalande via Facebook där han kommenterade rapporterna om övergrepp som skedde när han var 14 år gammal.

"För tolv år sedan, när jag var ung tonåring, agerade jag oförlåtligt och för det är jag extremt ledsen och känner djup ånger" skriver han och fortsätter:

"Jag skulle göra vad som helst för att kunna åka tillbaka och handla annorlunda. Jag har sökt förlåtelse hos dem som jag behandlat fel och har bett Kristus att förlåta mig och komma in i mitt liv."

Föräldrarna: "Svåraste perioden i våra liv"

Även Josh föräldrar, Jim Bob och Michelle Duggar har talat ut om övergreppen och ställer sig bakom sonen.

– För 12 år sedan genomgick vår familj en av de svåraste perioderna i våra liv. När Josh var en ung tonåring begick han några väldigt svåra misstag och vi var chockade. Vi har försökt att lära honom att skilja fel från rätt. Den mörka och svåra perioden fick oss att söka Gud som aldrig förr, har föräldrarna sagt enligt US Magazine.

June Shannon rasar

Att kanalen TLC fortsätter att sända programmet "19 Kids and Counting" med familjen Duggers har fått kändismamman June Shannon att gå i taket, skriver TMZ.

Det eftersom kanalen lagt ner hennes familjeprogram "Honey Boo Boo" efter uppgifter om att kändismamman då hade börjat dejta en dömd pedofil.

"Jag läste att familjen Duggars sa att det som hände med deras son förde dem närmare Gud och varandra, så de säger att det är okej - aldrig i livet", säger också kändismamman, enligt TMZ.

Programmets framtid osäker

Om showen trots allt överlever nu när sanningen kommit fram i ljuset återstår att se. Enligt källor till TMZ överväger kanalen TLC flera olika åtgärder och planer finns på att fortsätta spela in programmet - men utan Josh. Bland annat ska kanalen undersöka om döttrarna Jill och Jessa kan bli huvudpersoner i framtida episoder av serien, skriver TMZ.Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.