Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Mama June erbjuds 7 miljoner för sex på film

Efter skandalen med en sexförbrytare lades realityserien "Here Comes Honey Boo Boo" ner.Foto: Thibault Monnier, Pacificcoastnews
Men nu kan Mama June och exet Sugar Bear få en ny inkomstkälla - om de har sex på film.Foto: T. Monnier, Pacificcoastnews
Det har varit ett händelserikt år för Alana "Honey Boo Boo" Thompson, 9, och hennes familj ...Foto: Thibault Monnier, Pacificcoastnews
... i slutet av sommaren kom beskedet att föräldrarna June Shannon och Mike "Sugar Bear" Thompson planerade att separera.

Efter skandalen med en sexförbrytare lades realityserien ner.

Men nu kan Mama June och exet Sugar Bear få en ny inkomstkälla - om de har sex på film.

En porrjätte har nämligen erbjudit dem cirka 7 000 000 kronor för just det, skriver TMZ.

Det har varit ett händelserikt år för Alana "Honey Boo Boo" Thompson, 9, och hennes familj. I slutet av sommaren kom beskedet att föräldrarna June Shannon och Mike "Sugar Bear" Thompson planerade att separera - efter att June kommit på Mike med att surfa runt på dejtingsajter.

– Sugar Bear och jag hade bestämt oss för att ta lite tid ifrån varandra för att fundera kring saker i vårt förhållande, sa June då.

Men realityserien som gjort familjen känd fortsatte ändå. Tills det blev värre.

Dömd barnsexförbrytare

I oktober kom uppgifter om att mamma June dejtade en dömd barnsexförbrytare, som bland annat ska ha förgripit sig på Honey Boo Boos syster.

– Min relation med mamma kan vara över, sa Anna Shannon Cardwell då.

Tv-kanalen TLC valde samtidigt att lägga ner tv-serien, trots att en ny säsong var inspelad.

– Att stötta de här fantastiska barnens hälsa och välfärd är vår enda prioritet, sa kanalen.

Jobbar på relationen

Sedan dess har livet hunnit ta nya vändningar på den leriga gården. Mamma June har dumpat den dömda barnsexförbrytaren, och öppnat för att ta tillbaka Sugar Bear.

– Vi jobbar på relationen, sa hon så sent som i november.

Frågan är om de kommit varandra nog nära för det erbjudande som nu dykt upp från vuxenfilmsjätten Steve Hirsch. Han erbjuder mamma June upp mot 7 000 000 kronor för en sexfilm med paret, skriver TMZ.

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.