Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Malous och Amelias tips för bättre sexliv

TV4-profilen träffade Alexander ”Greekazo” Cielma Miliarakis i ”Malou efter tio” i december förra året
Malou von Sivers och Sten Haage har varit gifta sedan 1993.
Foto: OKÄND
Malou tror på att schemalägga sex.
Foto: EXPRESSEN
Von Sivers berättar att maken höll ett kärlekstal för henne.
Foto: MICHAELA HASANOVIC
Amelia Adamo och kärleken Lucio.
Foto: OLLE SPORRONG
Amelia Adamo vill gärna ha sex några gånger i veckan.
Foto: /ALL OVER PRESS / /ALL OVER PRESS EERO HANNUKAINEN

Malou von Sivers och Amelia Adamo är överens. 

När det kommer till sexlivet har de samma tips. 

– Det blir lite häftigt, lite förväntan och sådant, säger von Sivers i ”Malou efter tio”. 

När ett par har varit tillsammans länge kan det vara svårt att hålla i gång ett aktivt och hett sexliv. Fråga bara programledaren Malou von Sivers, 67. Hon har varit gift med maken Sten Haage, 69, sedan 1993. 

När podcastprofilerna Bianca Meyer, 32, och Jonatan Unge, 41, gästar programledaren i sitt program ”Malou efter tio” kommer de in på just relationer.

Malou von Sivers förespråkar ett rikt sexliv 

Malou von Sivers berättar att attraktionen mellan henne och maken pendlar. 

– Vi har levt ihop länge, och det där går ju lite upp och ner.

Programledaren tycker det är viktigt att ägna tid åt intimitet och förespråkar ett rikt sexliv med sin partner. 

– Jag tror att man måste tänka på att ha sex även när man har mycket att göra. Och schemalägga är då jättebra. Det blir lite häftigt, lite förväntan och sådant, säger Malou von Sivers.

Amelia Adamo planerar

Och hon är inte den enda som har just det här tipset. Även tidningsdrottningen Amelia Adamo, 73, som lever med den italienska frisören Lucio Benvenuto, 73, tror starkt på schemaläggning av sexlivet. 

– Jag vill gärna ligga några gånger i veckan, jag mår bra av det. Det tycker Lucio är för mycket, så då blir det kanske var femte dag. Jag kan säga ”klockan 17 på torsdag, då kör vi”. Sex kommer inte bara så där, jag bokar in det i kalendern. Jag oroar mig för att unga människor tappar beröringen, då är det svårt att komma igen. Man ska inte behöva åka på weekendresa för att få till det, säger hon till Amelia. 

Men det är inte det enda tipset Malou von Sivers har när det kommer till relationer. Förutom sex finns det också något annat som är viktigt. 

– Just kärlek är ju också viktigt. Min man Sten höll tal till mig där han berättade att: ”Varje gång jag ser att det är du som ringer på mobilen, så slår mitt hjärta ett extra slag”. Vilket jag tyckte var helt underbart, säger programledaren i ”Malou efter tio”. 

Berättar om när Sven Wollter smittades med corona.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.