Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Malmsjö satte fart på brandkårens julgala

En skojfrisk Jan Malmsjö bjuder på gammal hederlig underhållning i brandkårens julgala. Foto: Lasse Svensson
MALMÖ. En skojfrisk Jan Malmsjö, en julrimmande Anders Aldgård, en skönsjungande Gunilla Backman och två härliga mansröster i Nils Olsson och Sten Nilsson. Det är årets upplaga av brandkårens julgala.
Med en rejäl orkester bakom sig och ett fullsatt konserthus framför sig greppar Jan Malmsjö micken och sarkasmen flödar:
- Det är ju bara ungdomar i publiken, säger 78-årige Malmsjö.
Det är inte en tillställning för ungdomar.
Programvärden Anders Aldegård sätter huvudet på spiken när han presenterar föreställningen som "hederlig gammal underhållning".

Fullblodsunderhållare

Och när man talar om hederlig gammal underhållning så är Jan Malmsjö inte långt borta. En fullblodsunderhållare av rang som kan det här med shower.
Lite flörtande med körsångerskorna och Malmsjö-versioner av alla visor han sjunger.
Det bjuds på både solosång och duetter under föreställningens gång. Allt med julen som tema. Klassiker som "Bella notte" och "O helga natt" blandas med ett klassiskt Disneymedley från Malmö Brandkårs Orkester ledda av den tomteluvsklädda dirigenten Russel Harris.
Mellan jullåtarna går Anders Aldegård in och julrimmar. Men mitt i rimmen lyckas han klämma in en känga åt SJ och förseningarna. Det hela är en mysig julkonsert med en del härliga skratt.

Kom i tid!

Har du biljetter till dagens föreställning så se till att komma i tid. Annars lär du få höra det både en och två gånger.
Annons:
Expressen Refunder Kalkylator

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!