Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Malins tårar efter Tommy Nilssons fina gest på scen

Malin BerghagenFoto: (C) PELLE T NILSSON / (C) PELLE T NILSSON/STELLA PICTURES
Malin BerghagenFoto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES
Tommy NilssonFoto: CORNELIA NORDSTRÖM

Malin Berghagen kramade gråtandes om exmaken Tommy Nilsson på Diggiloo-scenen – efter hans kärlekshyllning till Lill-Babs.

Tommy Nilsson framförde sin hyllning med bilder på Lill-Babs i bakgrunden under slutet av årets "Diggiloo"-turné, som under lördagen nådde Stockholm.

"När bilderna på mamma kom brast det. Tommy stod vår mamma nära. De hade samma ödmjukhet, de fann varandra långt innan jag kom in i bilden", skriver Berghagen i ett sms till Expressen.

Diggiloo är under sommaren ute på vägarna i Sverige.
Under lördagen kärlekshyllade artisten Tommy Nilsson, 58, sin före detta svärmor, Lill-Babs, som avled i april i år efter att ha underhållit Sverige i 65 år.

På lördagen blev det ett känslosamt framträdande på scenen vid Ulriksdals slott utanför Stockholm – då Nilssons exfru Malin Berghagen, 52, var på plats i publiken. Efter uppträdandet sprang hon gråtandes upp på scen och kramade om exmaken.

"Det var fantastiskt och hjärtskärande vacker. Vi visste att de skulle göra en hyllning men vi visste inte att det var han. Så fort vi förstod att Tommy skulle göra det började tårarna rinna. Och när bilderna på mamma kom brast det. Tommy Stod vår mamma nära. De hade samma humor och kärlek till sitt arbete. Och samma ödmjukhet, de fann varandra långt innan jag kom in i bilden", skriver Malin Berghagen i ett sms.

LÄS MER: Fina gåvan till döttrarna – detaljen i Lill-Babs arv 

Malin Berghagen delade det fina ögonblicket på sin Instagram.

"Åh jösses vad jag gråtit i kväll. Tack finaste Tommy Nilsson ör en otroligt vacker hyllning till vår mamma. Tack alla i Diggiloo", skriver Malin Berghagen på sin Instagram

https://www.instagram.com/p/BmoyVthFncr/?hl=sv&taken-by=mberghagen

Tommy Nilsson om sista tiden med Lill-Babs

Tommy Nilsson har tidigare berättat om sorgen efter sin före detta svärmor, Lill-Babs - hon är en av de artister som hyllas i sommarens ”Diggiloo”-turné.

Efter Lill-Babs död har Tommy Nilsson fokuserat på att stötta sina barn som sörjer sin mormor, men han hade också en egen relation med den folkkära artisten.

Tommy Nilsson har tidigare berättat att han besökte Lill-Babs när hon låg på sjukhus. Han sjöng vid hennes begravning i Järvsö kyrka.

– Vi är familj, jag har två barn som Barbro var mormor till. Nu får man vara där för dem. Men det är klart att jag hade min egen relation till Barbro också. Jag kände henne faktiskt innan jag träffade Malin. Vi hade jobbat ihop, sade Tommy Nilsson.

 

LÄS MER: Tommys sorg – berättar om sista tiden med Lill-Babs