Malin Olsson Foto: Sve LindwallMalin Olsson Foto: Sve Lindwall
Malin Olsson Foto: Sve Lindwall
Simon Peyron och Malin Olsson Foto: / SVEN LINDWALL EXPSimon Peyron och Malin Olsson Foto: / SVEN LINDWALL EXP
Simon Peyron och Malin Olsson Foto: / SVEN LINDWALL EXP

Malin Olsson om gravidlyckan

Publicerad

Den första deltävlingen i Melodifestivalen är över.

Efteråt bjöds det på vild efterfest där champagnen flödade. Bland kändisarna på plats fanns en höggravid Malin Olsson, som både avslöjade sitt bästa efterfest-minne och berättade om sin gravidlycka.

– Vad sjutton det blir väl lite dans för mig också, säger SVT-profilen.

Det var i november förra året som SVT-profilen Malin Olsson gav lyckobeskedet att hon och pojkvännen Simon Peyron, medlem i Outtrigger, väntar barn.

Att hon är höggravid hindrade dock inte Malin Olsson för att dansa loss på efterfesten till Melodifestivalens första deltävling i Göteborg.

– Jag har ju varit med i nio år nu och jag menar det här är festernas fest, då måste man ha lite after party faktiskt. Det är skönt för artisterna och alla andra att slappna av lite, säger Malin Olsson.

Vad är ditt galnaste minne från en Mello-efterfest?

– Oj, det måste nog vara när Filip Adamo hade fest på sitt hotellrum i Leksand och man fick totalsanera hans rum efter den festen.

Var det härligt?

– Haha, jag tror inte det var så härligt för honom. Så den får man passa sig för, bjud aldrig in till efterfest på ditt eget hotellrum.

Vad tror du om kvällen, blir det vilt?

– Jag hoppas det! Jag kan ju vara lite halvvild just nu eftersom jag är gravid, men vad sjutton det blir väl lite dans för mig också. Och jag litar på alla andra. Men det verkar som att de har dragit i gång festen och Göteborg brukar alltid bli bra.

 

LÄS MER: SVT-profilen Malin Olsson ska bli mamma

 

Hur är det att gå på en sådan här fest när man är gravid?

– Det är inte så stor skillnad tycker jag faktiskt. Det enda är att jag får dricka gravidvin. Men det är helt okej faktiskt.

När kommer barnet?

– I slutet av april.

Hur känns det att du ska bli mamma?

– Jag har ju inte kommit hela vägen än men det känns jättekul. Jag har längtat efter det här. Det är helt fantastiskt.

 

Träffades på en efterfest

Malin Olsson avslöjar också att hon träffade Simon Peyron på just den här festen – fast för tre år sedan.

– Det var när han var med och tävlade. Så det är lite kul, nu knyter vi ihop det lite.

Vet ni vad det ska bli?

– Ja det vet vi men vi vill inte avslöja det än. Vi vill hålla det lite för oss själva. Det är lite gött att ha det för familjen och för oss så att vi kan bli bekväma i allting.

Har ni bestämt namn redan?

– Vi har ett arbetsnamn som vi kallar "Magen", sedan vet man inte vad det är som kommer ut. Vi får se om namnet passar det här barnet eller inte.

Vad är det bästa med att bli mamma*?

– Att det blir ett nytt skede i livet. Man kan ju inte hålla på så här hela tiden. Jag har gjort karriär, jag har rest jättemycket och på något sätt så har nog jag väntat på nästa grej. Och det tror jag är ganska normalt för alla människor.

 

LÄS MER: Malin Olssons kärleksresa med Simon Peyron

 

Hur ser du på framtiden på SVT?

– Den ser ljus ut, hoppas jag, haha. Jag har jobbat där i tio år nu och jag trivs jättebra. Jag hoppas att det blir något saftigt att bita tag i när jag kommer tillbaka från föräldraledigheten.

– Gud vad det känns konstigt att säga föräldraledighet.

Är Simon på plats?

– Nej han är hemma och jobbar så nu är jag ute på vift själv. Det är rätt skönt faktiskt så får vi sakna varandra lite.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag