Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Malin Gramers tunga tid: ”Varit extremt tufft”

Foto: /IBL / /IBL
Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES

Efter föräldraledigheten återvänder Malin Gramer som programledare för TV3:s "Paradise hotel".

Tv-profilen berättar att hon känt sig utmattad – men är nu redo för kommande säsong av dokusåpan.

– Med andra barnet är det full rulle hela tiden. Det har varit extremt tufft så klart, med ett barn som inte sover om nätterna, säger hon.

Den nya säsongen av "Paradise hotel" sänds i höst och blir Malin Gramers, 39, sjätte säsong. Gramer återvänder efter sin föräldraledighet och vikarien Rebecca Stella Simonsson, 32, tar ett kliv tillbaka. 

Programledaren har redan sett första avsnittet av dokusåpan som börjar sändas i september och anser att nivån är hög under årets säsong. 

– I år tycker jag och producenten att det är det bästa första avsnittet vi någonsin sett. Tjejerna är svinstarka och supercoola, vi har några killar som är lite romantiska och andra som är tuffare. De får slåss för sin existens, vilket är roligt. Jag kände med en gång att jag vill se mer, säger hon.

Det som är aktuellt för årets säsong av "Paradise hotel" är att makten utgår från tjejerna.

– Det som skiljer sig är att tjejerna har makten genom precis hela säsongen, det är mycket till deras fördel. De har makten, det är "girlpower" och killarna får jobba, berättar Gramer.

Malin Gramer: "Varit extrem tufft"

Malin Gramer och pojkvännen Carl Falk fick sin son Leo i fjol. Sedan tidigare har hon sonen Charlie, 8, medan Carl Falk har dottern Emma, 5.

Tv-profilen drabbades av en depression i samband med graviditeten och har känt sig utmattad under en längre period.

– Om småbarnslivet är utmattande? Skojar du, varenda sekund är påfrestande. Nej men min son har precis börjat att, jag vet inte om jag vågar säga det, sova om nätterna. Så det har varit extremt tufft så klart, med ett barn som inte sover om nätterna. 

Programledaren berättar att hon njuter av att vara småbarnsmamma trots påfrestningen. 

– Med andra barnet är det full rulle hela tiden, men väldigt roligt. Han är inte still en enda sekund. Men det är också så roligt för han är så charmig och gullig, säger hon.

Tv-profilen om kärleken

I april tog Malin Gramer och kärleken Carl Falk nästa steg i sin kärlek – med en förlovning. Småbarnslivet har satt relationen på prov, men än spirar kärleken.

– Det är klart att det har varit slitigt, men så har alla småbarnsföräldrar det. Det var bara att bita ihop och jag och Calle har varit väldigt schysta mot varann. Vi planerar att gifta oss inom ett år, men har inte hittat rätt ställe än, säger hon.

Familjen har även närvarat under inspelningarna av dokusåpan. 

– För mig är det ett måste att ibland ta med familjen under inspelningarna. Det fungerar inte annars. Jag har svårt att vara ifrån barnen.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.