Malin Gramers inre kaos efter lyxfesten: ”Gråter”

Här är programledarens karriär sammanfattat.
Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES
”Jag har varit helt besatt”, säger programledaren om den brittiska versionen av ”Love Island” – nu tar hon över det svenska programmet.
Foto: / Stella Pictures

Livet leker för Malin Falk Gramer – inte bara har programledaren värvats av TV4, hon har också gift sig med sin stora kärlek Carl Falk.

Nu berättar Malin Falk Gramer om det lyxiga och kändistäta drömbröllopet.

– Gud, vilken gråtfest, säger ”Love Island”-programledaren.

Malin Falk Gramer, 41, tar över ”Love Island Sverige” i TV4, efter att den tidigare programledaren Malin Stenbäck, 32, gått på mammaledighet. 

Malin Stenbäck fanns på plats vid inspelningarna i Grekland i början av säsongen – men enligt Malin Falk Gramer har programledarkontraktet varit klart sedan ett bra tag. Det enda kruxet var att kärleksäventyret på Korfu krockade med med Malin Falk Gramers eget bröllop i Spanien. 

– Det var aldrig egentligen meningen att Malin skulle göra programmet, men eftersom jag gifte mig så var hon tvungen att åka, säger Malin Falk Gramer.

Malin Gramer tog över ”Love Island”

Sedan 2013 har Malin Gramer varit en av TV3:s starkaste profiler, men hon menar att tajmingen med TV4 var helt rätt.

– Jag har inte egentligen haft något kontrakt med TV3 på ett tag, så det var ganska lägligt när det här kom upp. Jag tyckte det lät svinroligt, säger hon.

https://www.instagram.com/p/B1TkYEhopoP/

Den 17 augusti gifte sig programledaren med musikproducenten Carl Falk, 39 – och la då till hans efternamn i sitt eget.

Det påkostade bröllopet i spanska Toledo lockade många kända ansikten. Under den tre dagar långa festen firade en bred mix av vänner till paret – bland dem Eva Dahlgren, Efva Attling, Linda Sundblad, Johan Jureskog, Katrin Zytomierska, Anitha Clemence och Messiah Hallberg.

Enligt Malin Falk Gramer uppstod de mest osannolika vänskapsbanden bland gästerna.

– Många säger, oberoende av varandra, att det känns som de har fått vänner för livet. Det är kul att man nu kommer kunna bjuda hem olika gäng, säger hon med ett skratt.

Jocke Berg sjöng på bröllopet

Under den känslosamma vigseln framförde Kent-sångaren Jocke Berg ”Utan dina andetag”.

– Gud, vilken gråtfest. Jag var tvungen att stå och blunda för att ta in det så mycket som möjligt. Så otroligt vackert, och så gulligt av Jocke, säger Malin Gramer Falk.

Det nygifta paret håller fortfarande på att smälta den euforiska upplevelsen.

– Det är som en dröm. Vi tittar på varandra och säger: ”Är det här sant?”. När vi ser något kort vi fått eller foton så blir det också känsligt, vi bara gråter, säger hon.

”Love Island Sverige” sänds varje dag kl 19.00 på TV4 Play.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.