Malin Gramers bröllops- skada – ber om akut vård

Vem är Malin Gramer?
Malin Gramer skadade sig under bröllopsfesten.
Foto: / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ
Nu ska hon söka vård för skadan.
Foto: JOHNNY WOHLIN / TV3

Medieprofilen Malin Gramer gifte sig med framgångsrika musikproducenten Carl Falk på ett kändistätt bröllop i Spanien förra veckan.

Nu tvingas Gramer söka vård för en skada hon åsamkade sig på bröllopet, avslöjar hon i sin podcast ”Nu ska du få höra”.

– Det är så illa. Jag kan inte sitta ner. Jag kan gå, men det tar emot lite, berättar Malin Gramer i podcasten.

Det var den 17 augusti som tv och radio-profilen Malin Gramer, 41, sa ja till musikproducenten och Aviici-kollegan Carl Falk, 39.

Paret gifte sig på ett påkostat bröllop i Spanien med många kända gäster, och både vigseln och festen dokumenterades ordentligt på sociala medier.

Men allt gick inte som planerat på bröllopet, berättar nu Malin Gramer i sin podcast ”Nu ska du få höra”, som hon har med Anitha Clemence, 41.

Gramer råkade nämligen skada sig ganska ordentligt i sitt lyckorus på dansgolvet.

– Jag skäms, alltså jag skäms så mycket, men nu var det så här. Det var glatt, jag var oövervinnlig, jag var en gladiator och jag tänkte ”varför inte bara hoppa ner i spagat på dansgolvet?”. Det sa ”pang” i mitt lår, berättar Malin Gramer i ”Nu ska du få höra”.

På dansgolvet märkte Gramer inte av skadan särskilt mycket – det var först på hotellrummet som hon insåg hur ont hon hade.

– Jag kunde inte sova, för jag låg och hade så jäkla ont, förklarar hon i podcasten.

Söker akut vård

Nu hemma i Sverige märkte tv-profilen fortfarande av skadan, och säger i podcasten att hon kommer behöva söka akut vård för skadan.

– Imorgon bitti klockan 8:00 måste jag ringa till vårdcentralen och be om en akut röntgen-tid, för att mitt lår är fortfarande paj. Det är så illa. Jag kan inte sitta ner. Jag kan gå, men det tar emot lite. Jag kan inte riktigt springa, och när jag sitter då gör det så ont att jag vet inte var jag ska ta vägen, säger Malin Gramer i ”Nu ska du få höra”.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.