Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Malin Gramer nära att missa flyget: "Kaos"

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
Malin Gramer avslutade nyligen sitt andra år som programledare för "Paradise hotel" i TV3.
Foto: Johnny Wohlin
Och efter att dimman lagt sig på Café Opera hade hon efter jul- och nyårsstök bokat en semester till Dubai. Problemet: Hon tog fel på dagarna i det nya året.
Foto: Olle Sporrong
På sin Instagram berättar tv-profilen om hur hon vaknade i panik och insåg att flyget skulle gå i dag, inte i morgon.

Malin Gramer hade bokat en härlig semesterresa till Dubai.

Men hon glömde vilken dag.

"KAOS för två timmar sen vaknade vi och trodde att flyget gick i morgon", skriver "Paradise hotel"-programledaren på sin Instagram.

Malin Gramer avslutade nyligen sitt andra år som programledare för "Paradise hotel" i TV3. Och efter att dimman lagt sig på Café Opera hade hon efter jul- och nyårsstök bokat en semester till Dubai.

Problemet: Hon tog fel på dagarna i det nya året.

På sin Instagram berättar tv-profilen om hur hon vaknade i panik och insåg att flyget skulle gå i dag, inte i morgon.

"KAOS för två timmar sen vaknade vi och trodde att flyget gick i morgon. Gissa paniken när vi såg taxin utanför fönstret", skriver Gramer och fortsätter:

"Jag har slagit personligt rekord i att stresspacka, få hem barn och åka till flygplatsen MED både barn, snubbe och väska i släptåg!" skriver hon till en bild på en flygbiljett och ett pass.Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.