Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Gramers ord efter beskedet: "Ledsen"

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
Malin Gramer.
Foto: ANNA-KARIN NILSSON
Malin Gramer.
Foto: /IBL

Programledaren Malin Gramer, 38, har tidigare skrivit om känslostormen när hon fick veta att hon skulle få en till son.

Nu berättar hon i "Ebbas gravidpodd" om varför hon först blev besviken över könet på barnet.

– Jag blev lite ledsen, och fick bita mig i läppen. Jag tänkte att det här är mitt sista barn. Det blir inga fler barn. Jag är ändå 38, säger hon till Hänt.

"Paradise Hotel"-programledaren Malin Gramer, 38, och kärleken Carl Falk, 36, blev den 11 mars  föräldrar till sonen Leo. 

Efter ultraljudet så skrev programledaren om sin besvikelse över att hon väntade ännu en son. 

"Jag fick bita mig hårt i läppen för att inte börja gråta framför den glada barnmorskan när hon deklarerade könet på vår lilla bebis. Jag kommer nu att vara helt ärlig vilket jag antar kommer leda till att jag får en massa skit och att ni kommer att tycka att jag är helt dum i huvet, men jag försöker bara sätta ärliga ord på mina första känslor och reaktion. Det visade sig att vi ska få en liten kille. Jag ska alltså föda en son igen", skrev hon då på sin blogg.

Hon fortsatte:

"Missförstå mig inte nu – jag är fullt medveten om hur bortskämd och galen jag låter. Jag skulle såklart inte ens byta ut min son mot 10 döttrar… Men i går grät jag en skvätt över min ”förlorade” dotter (GRAVIDHORMONERNA STORMADE).".

Malin Gramer: "Vi valde att inte kolla"

Nu berättar hon i "Ebbas gravidpodd" om de stormiga känslorna när hon fick veta att hon väntade en till son. Programledaren har sedan tidigare sonen Charlie, 7.

– När jag var gravid med min första, min son som i dag är sju, valde vi att inte kolla. Jag tyckte att det var en tjusning då med hela graviditeten att gå och längta, undra. Varken jag eller min sambo var så intresserade av att ta reda på vad det var för kön, säger Malin Gramer i podden.

LÄS MER: Malin Gramers stora bebislycka: Overkligt

Hon fortsätter:

–  Nu när jag och min nya sambo skulle ha barn hade jag nån liten tanke om att den här gången blir det en tjej. Äntligen får jag köpa små gulliga kläder, små tyllkjolar och gullegull. Det vet inte jag om det har med nmin uppväxt att göra. Jag önskade mig alltid rosa tyllkjolar, dräkter till gymnastiken med volang och rosa, men jag fick en blå utan volang. Jag ärvde mycket bruna manchesterkläder och det var aldrig något som gick åt rosa eller tjejhållet. Jag vet inte om det kanske är därifrån jag är lite skadad, säger hon i podden.

LÄS MER: Malin Gramers tårar under ultraljudet 

Malin Gramer: "Det är väldigt tabu"

Malin Gramer skrev om sina känslor i bloggen och många hyllade henne för det ärliga inlägget där hon tog upp de tabubelagda känslorna.

– Det var jättemånga som sa. ”Gud. Jag är så glad att du skriver det här. Det är väldigt tabu, men jag kände exakt likadant och du ska absolut inte skämmas. Man får önska sig någonting och självklart är man lika lycklig lika glad för att man ens kan bli gravid, säger Malin Gramer enligt Hänt.

Malin Gramer berättar nu att hon självklart är glad över att hon blivit mamma till Leo. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.