Malin Berghagen. Foto: Sigge KlemetzMalin Berghagen. Foto: Sigge Klemetz
Malin Berghagen.  Foto: Sigge Klemetz
Tommy Nilsson. Foto: Sven LindwallTommy Nilsson. Foto: Sven Lindwall
Tommy Nilsson. Foto: Sven Lindwall

Malin Berghagens stöd till ex-maken

Publicerad

Malin Berghagen stöttar ex-maken Tommy Nilsson.

Inför sin Melodifestivalen-comeback berättar artisten om vänskapen med Berghagen – och hur de vårdar relationen.

– Hon är glad om det går bra för mig, säger Tommy Nilsson.

Malin Berghagen och Tommy Nilsson var ett Sveriges mest omskrivna par.

Men 2007 valde paret att skilja sig, efter 14 år som gifta.

Paret är fortfarande goda vänner och umgås.

När Tommy Nilsson nu medverkar i Melodifestivalen tillsammans med Uno Svenningsson och Patrik Isaksson, berättar han om stöder från ex-hustrun.

Malin Berghagen kommer inte att titta på tävlingen. Men Tommy Nilsson säger att hon vill att det ska gå bra för honom.

 

LÄS MER: Kaspersen om stödet efter tuffa året

Tommy Nilsson om stödet från Malin Berghagen

– Hon är ute och jobbar någonstans i Sydamerika. Så hon tittar nog inte. Men hon är glad om det går bra för mig, som jag är glad när hon har jobb och det går bra för henne, säger Tommy Nilsson.

Tommy Nilsson berättar att han och Malin Berghagen träffas så ofta de kan.

Han åkte nyligen på semester till Palma och besökte henne och gemensamma sonen Isak.

– Ja ja, för fan. Jag var nere för inte så längesen. De bor ju i Palma. Jag var nere en vecka med Isak, vår grabb som går i skolan där. Vi träffas ju alldeles för sällan, som det blir när man är så långt ifrån varandra. Men man gör sitt bästa, säger Tommy Nilsson.

Tommy Nilsson säger att nyckeln till en bra ex-relation är att inse att barnet behöver de båda vuxna.

Tommy Nilsson: "Vi är vänner"

Han beskriver Malin Berghagen som en vän.

– Vi är vänner, ja ja, absolut. Man måste bara se att vi har barn tillsammans, och de behöver oss båda. Och då behöver vi prata om det. Och det gör vi, säger Tommy Nilsson.

 

LÄS MER: Malin Berghagens stöd till Kristin Kaspersen

 

Tommy Nilsson har tidigare berättat öppet om sina problem med alkoholen.

I fjol berättade artisten att han gick på sitt första AA-möte för över fem år sedan.

I dag har Tommy Nilsson inga problem alls, berättar han.

– Det är inga problem alls. Det var längesen det var problem. Det är ingen kamp. Tvärtom är det en lycka. Det är skönt. Jag står här med mitt vatten, säger Tommy Nilsson.

Han berättar att det var skrämmande att ge sig ut i miljöer med alkohol i början.

– Ja. Det gäller ju att kasta sig ut i de miljöerna ganska fort. Annars kan man inte leva. Men jag tycker inte om när man sätter epitet som alkohol och droger på artister. Men oftast kan det vara så att man rör sig i sådana miljöer. Men det är inga problem för mig nu. Tvärtom, säger Tommy Nilsson.

Han hoppas kunna ta sig vidare från delfinalen.

– Jag hoppas och tror att vi ska ta oss till nästa steg. Det är förhoppningen. Det vore lite snopet att åka ut första gången. Det vore kul att få sjunga låten en gång till i en annan arena. Men vi fortsätter jobba ändå, säger

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Annons:
Till Expressens startsida

Mest läst i dag