Malin Berghagen Foto: Cornelia NordströmMalin Berghagen Foto: Cornelia Nordström
Malin Berghagen Foto: Cornelia Nordström
Malin Berghagen Foto: Alex LjungdahlMalin Berghagen Foto: Alex Ljungdahl
Malin Berghagen Foto: Alex Ljungdahl

Malin Berghagens sexuppmaning

Publicerad

Här uppmanar Malin Berghagen till mer sex.

På sin Instagram skriver hon att alla mår bättre av det - och hänvisar till Pernilla Wahlgrens och Sofia Wistams podcast.

"Seriöst... Få i gång lite älskog i dag" skriver Malin Berghagen på sin Instagram.

Författaren och skådespelerskan Malin Berghagen, 50, delar ofta med sig av livsvisdom på sina sociala medier.

Nu uppmuntrar hon sina följare till att ha mer sex.

Med en färgglatt målad bild på en naken man och en naken kvinna som ser ut att ha sex, uppmanar skådespelerskan sina följare till att "nyttja passion".

"Det står på receptet 'Vi rekommenderar att all nivåer av passion ska nyttjas minst två gånger i veckan. Om det av någon anledning inte är så i ditt förhållande gå och prata med din läkare.' Jag är säker på att det var gudinnans intentioner när hon skapade oss." skriver hon på Instagram.

Berghagen skriver att det är viktigt för både kropp och själ.

"Vi behöver det eftersom det är livets essens. Vi blir mer kärleksfulla. Det gör vår hjärna avslappnad. Tränar våra muskler. Får i gång cirkulationen. Och våra hjärtan slår baboom... baboom. Det håller oss hälsosamma!" skriver hon till bilden.

 

LÄS MER: Kristin Kaspersens glädjetårar för Lill-Babs

 

Malin Berghagen hyllas för budskapet

 

LÄS MER: Berghagens besked – efter mystiska inläggen

 

Malin Berghagen hänvisar också till Pernilla Wahlgrens och Sofia Wistams podcast, där de pratat om att kvinnor kommer in snabbare i klimakteriet om de inte har sex tillräckligt ofta.

"Som Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam pratade om i sin podcast "Vi kvinnor kommer i klimakteriet om vi inte har det ofta." Och män får lättare prostataproblem. Moder Natur är smart. Om vi inte tar hand om hennes passionsgåvor... så stänger hon ner dem. Seriöst... Få i gång lite älskog i dag. Det är torsdag! Och om du är singel... Var kreativ!"" avslutar Malin Berghagen sitt Instagraminlägg.

 

 

Flera av Berghagens följare håller med om hennes budskap.

"Stämmer så bra!" skriver en person.

"Stämmer helt och hållet keep those juices flowing" skriver en annan person.

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag