Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Malin Berghagens oväntade bild visar tunga förlusten

Malin Berghagen.Foto: OLLE SPORRONG
Michael Nyqvist.Foto: PATRIK ÖSTERBERG / ALL OVER PRESS ALL OVER PRESS SWEDEN
Barbro Lill-Babs Svensson.Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES

Malin Berghagen förlorade vännen Michael Nyqvist och mamma Barbro "Lill-Babs" Svensson till cancer, med mindre än ett års mellanrum.

Nu hyllar hon dem båda i ett inlägg på sin Instagram, där hon publicerat en bild på dem två tillsammans.

"Jag är lite avundsjuk på att ni två får hänga så mycket på andra sidan molnen..." skriver Malin Berghagen fint på Instagram.

Malin Berghagen, 52, förlorade sin mamma Barbro "Lill-Babs" Svensson i cancer den tredje april i år. Så sent som i juni året innan gick vännen och skådespelaren Michael Nyqvist bort i samma sjukdom.

Med en bild på dem båda på sitt Instagramkonto hyllar nu Malin Berghagen både Lill-Babs och Michael Nyqvist.

"Jag är lite avundsjuk på att ni två får hänga så mycket på andra sidan molnen... Det måste ju vara bästa hänget!" skriver hon till den fina bilden.

https://www.instagram.com/p/Bpj3VZyFSOX/?taken-by=mberghagen

Bilden har gillats över 10 000 gånger, och hyllats i flera hundra kommentarer från vänner och fans.

Malin Berghagen: "Viktigt fokusera på ljusa minnen"

Malin Berghagen berättar i ett sms att både hon och hennes mamma lärde känna Michael Nyqvist när han jobbade med Lill-Babs bror Lasse, och dubbade tecknade filmer. Barbro Svensson delade då kontor med sin bror, och träffade Nyqvist på det sättet.

I samband med det träffade Malin Berghagen Michael Nyqvist för första gången, och de hittade varandra genom det gemensamma intresset yoga.

Malin Berghagen säger att hon tycker det är viktigt att minnas allt det fina och ljusa när nära och kära går bort, och att det är det hon ville visa med bilden.

"Jag tycker om bilder. Och den är fin. Jag fick den av min vän Mimi och ville dela den. Vi är många som saknar dom och den utstrålar så mycket värme och det är viktigt att fokusera på de ljusa minnena och inte bara saknaden" skriver Malin Berghagen i ett sms.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.