Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Malin Berghagens oro för Kristin Kaspersen

Malin Berghagen är orolig över Kristin Kaspersens medverkan i ”Let’s Dance”.
Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ
Hälsoprofilen tycker nämligen att systern gått in alldeles för hårt i projektet.
Foto: /IBL / /IBL
I senaste avsnittet av podcasten ”Berghagen och Tess” snackar Malin Berghagen, 52, och Tess Merkel, 49, om deras kärlek till dans.
Foto: (C) PELLE T NILSSON / (C) PELLE T NILSSON/STELLA PICTURES

Malin Berghagen är orolig över Kristin Kaspersens medverkan i ”Let’s Dance”.

Hälsoprofilen tycker nämligen att systern gått in alldeles för hårt i projektet.

– Hon tränar för hårt, och det är en väldigt intensiv period, säger hon i sin podcast.

I senaste avsnittet av podcasten ”Berghagen och Tess” snackar Malin Berghagen, 52, och Tess Merkel, 49, om deras kärlek till dans. Därefter börjar man prata om Kristin Kaspersens, 49, framfart i underhållningsprogrammet ”Let’s Dance”.

– Jag tycker att syrran har varit helt otrolig, för hon har verkligen lämnat över hela ansvaret till Calle. Det är nog det man måste våga för att lyckas, säger Malin Berghagen.

Hennes poddkollega är också imponerad över Kaspersens succé i TV4-programmet.

– Jag har aldrig sett henne lysa som en sådan super-star som hon gör nu. Hon är ju på en helt magisk plats, säger Alcazar-stjärnan.

Berghagen tycker dock att systern gått in alldeles för hårt i projektet. Enligt henne tränar man åtta timmar om dagen för att kunna bemästra alla danser.

– Jag är orolig, för hon går alltid all-in. Hon tränar för hårt, och det är en väldigt intensiv period. De tränar åtta timmar dans per dag – och kroppen förändras väldigt mycket under tiden, säger Malin Berghagen och fortsätter:

– Kristin är också en person som lär sig till 100 procent, vilket är en fantastisk egenskap. Men jag blir också orolig över hur hon ska palla. Kroppen måste bli så trött.

”Nu har hon ju långa muskler”

Hälsoprofilen tycker dock att systern blivit väldigt vältränad under dessa veckor.

– Det är ju grymt bra träning – och det ser man ju på syrran. Hon var ganska bitig förut, hon har alltid varit stark och alltid gillat att träna. Men nu har hon ju långa muskler, och de sitter ju överallt, säger Malin Berghagen i podden.

Duon hoppas att Kristin Kaspersen ska vinna hela programmet – men Tess Merkel Solomons är också rädd för att tittarna ska ta hennes framfart för given.

– Jag hoppas verkligen inte att det blir så. Jag hoppas att alla röstar för att hon är så jäkla bra – och för att hon förtjänar att vinna, säger Alcazar-stjärnan i podden.


Kristin Kaspersen är tittarnas favorit i ”Let's Dance”. Men det som inte syns är hur hårt hon sliter i träningslokalen med sin danspartner Calle Sterner, 30.

– Det är inte så att jag har det lite lätt för mig och går in och kör, utan det är många timmar bakom. Det är kul att det märks, säger hon och fortsätter:

– Jag är helt slut den här veckan, det är så jäkla fysiskt krävande. Jag har inte varit så här trött någonsin.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.