Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Malin Berghagens nya relation till pappa Lasse

LIVE-TV: Senaste nyheterna med Expressen TV
Efter att ha förlorat två nära anhöriga på kort tid säger Malin att hon insett att livet är skört och dyrbart och hon avslöjar att hon nu ringer sin pappa oftare.
Foto: IBL
I Bathina Philipsons podcast ”Skilda möten” så berättar Malin Berghagen om sin relation till pappan Lasse Berghagen.
Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL

När Malin Berghagens mamma, den folkkära artisten Barbro ”Lill-Babs” Svensson gick bort 2018 förändrades Malins relation till sin pappa Lasse Berghagen. 

I Bathina Philipsons podcast ”Skilda möten” berättar Malin om deras relation i dag.

– Nu har jag bara en förälder kvar, då blir man väldigt mån om den som är kvar, säger Malin Berghagen i podden. 

Mellan åren 1965 till 1968 var den folkkära artisten Lasse Berghagen gift med artisten Barbro ”Lill-Babs” Svensson, som gick bort 2018. 

Under sina tre år som gifta fick de tillsammans dottern Malin Berghagen. 

I Bathina Philipsons podcast berättar nu Malin Berghagen om hur hennes relation är till sin pappa i dag, efter mamma Barbros död.

– Nu har det inte varit så normalt de senaste två åren som sagt men sen blev det annorlunda när mamma gick bort. Nu har jag bara en förälder kvar, då blir man väldigt mån om den som är kvar, säger Malin Berghagen i podden. 

Har insett att livet är skört 

För några år sedan gick Malin Berghagens exman Dag Taylor bort. Malin har tidigare berättat för Expressen att det var hon som fann den tidigare maken och tillika sina barns far död. 

Efter att ha förlorat två nära anhöriga på kort tid säger Malin att hon insett att livet är skört och dyrbart. 

– När mina barn förlorade sin pappa Dag och vi förlorade vår mamma då kände jag att livet är väldigt skört och dyrbart. De relationer jag har runtomkring mig är mitt ansvar, man vet aldrig när det är över. Så det är bra att ta det där extra samtalet, säger Malin och fortsätter.

– Jag ringer min pappa mycket oftare sen mamma gick bort.


Känslorna stormade på scen när Anders Bagge fick veta att han hade fått flest röster i Melodifestivalens tredje deltävling. På lördag tävlar han i finalen.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.