Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Malin Berghagens intima kroppsavslöjande

Malin Berghagen, 52, talar om kroppar, kroppshets och åldrande i sin podcast "Berghagen och Tess" med sångerskan Tess Merkel, 48.
Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES
Tess Merkel.
Foto: STINA STJERNKVIST/TT / TT NYHETSBYRÅN

Malin Berghagen tycker om att gå naken hemma – men det är annorlunda mot när hon var yngre.

I sin podcast "Berghagen och Tess" konstaterar Malin Berghagen och Tess Merkel hur mycket deras utseende förändrats.

– Jag känner inte alls igen mig, säger Berghagen i sin podcast

Malin Berghagen, 52, driver podcasten "Berghagen och Tess" tillsammans med sångerskan och vännen Tess Merkel, 48. I det senaste avsnittet pratar väninnorna om hur de ser på sina kroppar, kroppshets och åldrande.

Malin Berghagen berättar att hon älskar att vara snygg naken, en förändring från när hon var yngre.

– Jag är lite självupptagen och tycker om att vara snygg naken. För min del själv, när jag går förbi spegeln vill jag känna "oh wow bam". Vilken storlek vi än är i, så är det viktigt med självrespekt och kärlek, säger Malin Berghagen.


LÄS MER: Malin Berghagen avslöjar sanningen om uppbrottet 

"Huden hänger som en separat påse"

Malin Berghagen och Tess Merkel konstaterar att huden blivit slappare allt eftersom de åldras – något som gör att Berghagen vid vissa tillfällen knappt känner igen sig själv.

– Huden börjar förslappas. Jag känner inte alls igen mig när jag gör armhävningar och huden hänger som en separat påse och magen som sladdrar, säger Berghagen skrattandes.

Men Tess Merkel har ett knep för att tycka om sitt utseende – lycka.

– Nu låter det som en klyscha när man säger att det handlar om själen också, hur man ser på sig själv. Du och jag kan titta tillbaka på bilder på oss och tänka "men hur såg vi ut".  Jag såg ut som en helt annan person förr. Jag var ledsen, inte glad och lycklig. Välmående är det bästa skönhetsknepet, säger Tess Merkel. 

I dag känner de båda sig trygga i sina kroppar.

– Våra stackars engelsmän, vi går ju omkring nakna hela tiden. Alltså hemma, säger Berghagen.


LÄS MER: Malin Berghagen avslöjar – beslutet med nya kärleken 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.