Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Malin Berghagens kamp – stödet från pappa Lasse

Malin Berghagen, 52, har ett nära och starkt band till sin pappa, artisten Lasse Berghagen, 73.Foto: / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ
Nu berättar de båda om deras nära relation och hur familjen kommer hedra Lill-Babs i jul.Foto: TV4
Lasse Berghagen beskriver sin dotter Malin Berghagen som "sin själs spegel".Foto: TV4
Kristin Kaspersen, Barbro "Lill-Babs" Svensson och Malin Berghagen. Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ IBL BILDBYRÅ / IBLAB
Lill-Babs.Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ / IBLAB

Lasse Berghagen beskriver sin dotter Malin Berghagen som "sin själs spegel".

Nu berättar de båda om deras nära relation och hur familjen kommer hedra Lill-Babs i jul.

– Några av oss åker upp till huset i Järvsö. Det är första julen utan mamma och så åker vi ner till pappa på annandagen, berättar Malin Berghagen i "Efter tio" med Malou von Sivers. 

Malin Berghagen, 52, har ett nära och starkt band till sin pappa, artisten Lasse Berghagen, 73. I "Efter tio" med Malou von Sivers berättar de båda om sin relation och Malin Berghagen avslöjar hur det var att växa upp med två kända föräldrar. Med Lasse Berghagen som pappa och Barbro "Lill-Babs" Svensson som mamma fick hon ingen vanlig uppväxt.

– Jag har ju inte jag vuxit upp under normala förhållanden, i smeten av artisteri med två föräldrar som uttrycker mycket i alla sina färger och nyanser, berättar hon och fortsätter:

– Det har varit utmanande att dela dessa föräldrar med svenska folket. Det är en gåva, säger hon i programmet på TV4.

Malin Berghagen har en unikt djup relation till sin pappa, berättar hon för Expressen:

– Den är jättebra. Den har alltid varit djup på så sätt att vi pratat om andlighet och livets mening. Han är en filosof och en drömmare, precis som jag. Vi har pratat mycket om livets frågor, säger hon och fortsätter:

– Ibland går vi i kyrkan tillsammans. Jag har alltid undrat vad livet går ut på.

Malin Berghagen berättar hur hon färgats av både sin mamma och pappa och är aktuell med sin nya bok "Livslust och hälsa enligt Malin". Från sin pappa har hon ärvt lite av galenskapen berättar hon – och hon beskriver kärleksfullt hur de båda återförenas i sökandet och i samtalen. Att ta en promenad tillsammans med Lasse Berghagen beskriver hon kan ta en evighet – då han stannar och pratar med alla människor han möter.

Hedrar Lill-Babs i jul

Malin Berghagen berättar även om den stundande julen – och hur familjen kommer att hedra sin mamma Barbro "Lill-Babs" Svensson, som gick bort tidigare i år.

– Några av oss åker upp till huset i Järvsö. Det är första julen utan mamma och så åker vi ner till pappa på annandagen. Vi har pratat och känner att vi ska försöka se det som en ljus jul för det hade hon velat, berättar Malin Berghagen i TV4.

 

 

https://www.instagram.com/p/Bqt80xilPdL/

För Expressen berättar hon mer om planerna:

– Jag tror att det kommer bli magiskt. Vi kommer äta tillsammans och gå på julottan eller midnattskonserten. Det blir också lite skidåkning och slädfärd om vi får snö.

Till nyårsafton kommer Malin Berghagen åka tillbaka till Stockholm för att se Alcazars sista konsert på Cirkus, som den nära vännen Tess Merkel deltar i. Dagen efter, den första januari, åker de två väninnorna på dans- och yogaresa till Costa Rica.

Lasse Berghagen om livet utanför rampljuset

Lasse Berghagen är aktuell med sin nya podcast ”En blandning av sött och salt” som han har tillsammans med föreläsaren och författaren Olof Röhlander, som tidigare har utsetts som både årets föreläsare och årets talare. 

Lasse Berghagen har tidigare i år berättat att han annars njuter av livet utanför strålkastarljuset.  

– Jag tycker ju det med tanke på dagens generation som är med i allting och kanske inte tänker så mycket på vad de är med i. Det gäller att synas. Jag har ju synts i 53 år. Jag är ganska nöjd med det. Jag har inte alls det behovet, har han tidigare sagt.

 

 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.