Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Malin Berghagens förbud med nya kärleken – får inte ha sex

Malin Berghagen. Foto: /IBL / /IBL

Det strålar om Malin Berghagen och hennes nya kärlek Martin Charlton. 

De befinner sig just nu på den grekiska ön Kefalonia där de stött på ett minst sagt udda förbud. 

"I dag var vi alla par som sagt lediga från kursen men fick som hemläxa att inte ligga på 24 tim", skriver hon på sin Instagram. 

Malin Berghagen, 52, är mer kär än någonsin i sin nya kärlek Martin Charlon, 47. De befinner sig just nu på en kärleksresa på den grekiska ön Kefalonia och Berghagen delar generöst med sig av turkost vatten och soliga ögonblick. 

Häromdagen skrev Berghagen en kärleksförklaring till sin pojkvän.

"Jag hade gett upp drömmen om att möta någon som får mig att känna att jag är en prioritering. Tack för att du bevisade att jag hade fel Mr Charlton", skriver hon på sin Instagram. 

 

https://www.instagram.com/p/BnoakVnFtI4/?taken-by=mberghagen

Träffades i slutet av april

Men nu avslöjar hon att paret är på en kurs i kommunikation och att kursledaren har fått paret att göra någonting Berghagen inte är helt bekväm med. 

"I dag var vi alla par som sagt lediga från kursen men fick som hemläxa att inte ligga på 24 tim", skriver hon och fortsätter: 

"Bara hångla, kramas, kela och ge varandra komplimanger. Jösses.... i 27 graders värme, smekande sol, turkost vatten, fantastiska mat och i mina ögon sett världens snyggaste man vid min sida. I enbart badbyxor större delen av dagen. Vilken förbaskad läxa". 

https://www.instagram.com/p/BnjfWVhFRoU/?taken-by=mberghagen

 

 

Malin och Martin träffades i slutet av april på en fest i Stockholm – de presenterades för varandra av gemensamma vännen Niclas Wahlgren. 

– Det var Martin som tog steget och sa att vi borde byta telefonnummer, för att vi kanske skulle kunna samarbeta. Bra val, bra beslut. Jag gick på den, så att säga, har Malin Berghagen tidigare sagt till Expressen. 

– Vi bytte nummer och pratade litegrann. På den vägen var det, fortsatte hon. 

Martin Charlton driver ett upplevelseföretag, och förslaget var att Malin Berghagen skulle hjälpa honom att jobba med sociala medier.  

Menade han det som en flört då han föreslog att ni skulle jobba ihop?

– Det vet man inte, han påstår det.

Vad var det som du föll för? 

– Jag har ett lugn som han behöver och tycker om. Och han har en busighet och ett entreprenörskap som jag tycker om. Så vi kompenserar varandra där. 

Expressen har sökt Malin Berghagen.