Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Malin Berghagen opererades akut

Malin Berghagen på Isntagram efter operationen.
Foto: Instagram
Malin Berghagen berättar om de dramatiska dygnen på bloggen.
Foto: OLLE SPORRONG

Malin Berghagen tvingades akut att opereras i helgen.

På hennes blogg delar hon med sig av de skräckfyllda 48 timmarna.

– Ett dygn senare är jag nu en blindtarm fattigare men återigen i en känsla av ödmjukhet. Personalen på sjukhuset har varit HELT magisk och så proffsiga och tålmodiga, skriver hon.

Malin Berghagen berättar att hon började helgen genom att äta middag på en restaurang tillsammans med pojkvännen Martin Charlton. Men redan på vägen dit kände hon en molande smärta i buken, som blev värre under middagen. 

”En upplevelse som jag längtat efter att få göra. Nämligen Dinner in the dark. Som är en middag i ett kolsvart rum och med blind personal som tog hand om oss. Vi såg absolut inte vad vi åt och drack och fick använda alla våra andra sinnen helt och fullt.”

”Dock någon timme innan vi åkte dit hade jag börjat känna av en molande värk i magen som accelererande under kvällen”, fortsätter hon.

När hon kom hem från restaurangen bestämde hon sig för att åka in till akuten. 

”När vi väl kom tillbaka hem så hade jag så ont att vi beslutade att åka in till akuten på SÖS.”

”En blindtarm fattigare”

På SÖS kunde läkarna konstatera att Malin Berghagen drabbats av en blindtarmsinflammation och att den behövdes tas bort. 

”Ett dygn senare är jag nu en blindtarm fattigare men återigen i en känsla av ödmjukhet. Personalen på sjukhuset har varit HELT magisk och så proffsiga och tålmodiga. Jag är i sådan full respekt!”

Vidare tackar Malin Berghagen sjukhuset för de senaste 48 timmarna och skriver att hon är ödmjuk och ”full av beundran”. På Instagram delade hon också under söndagen med sig av en bild från uppvaket på sjukhuset.

”Tack alla för en fin upplevelse av livet och en påminnelse om dess sårbarhet. Från blinda till blindtarm”, avslutar hon blogginlägget med. 

https://www.instagram.com/p/CHT21cQlULn/

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.