Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Malin Berghagen nära att dö i trafikolycka

Malin Berghagen.Foto: Alex Ljungdahl
Malin Berghagen.Foto: CORNELIA NORDSTRÖM

Malin Berghagen var med om en nära-döden-upplevelse för ett år sedan på Mallorca. 

Den dramatiska händelsen fick henne att tänka på hur skört livet är och i nya podcasten "Berghagen och Tess" uppmanar hon till att ta vara på varje stund i livet.

– Ring det där samtalet, säg vad du tycker, lev nu, säger Malin Berghagen i podcasten. 

Malin Berghagen, 52, har gått i genom både sorg och förälskelse under årets första halvår. I premiäravsnittet av podcasten "Berghagen och Tess", som hon driver tillsammans med Alcazar-sångerskan Tess Merkel, berättar Berghagen om en nära döden upplevelse hon var med om i fjol. 

Händelsen inträffade på Mallorca, förra året, när Malin Berghagen var på väg att kliva ut från en buss som stod på fel sida av vägen. 

– Busschauffören skriker till sekunden innan en lastbil passerar, precis vid dörren där jag hade klivit ut. Hade jag klivit ut hade jag inte suttit här i dag. Tack vare att busschauffören inte tittade åt ett annat håll utan skriker till så jag stannar upp. Jag känner vinddraget från den här lastbilen. Jag skrattar till lite grann men sen sätter jag mig ner och tänker helvete. Jag tänker på barnen, människorna som satt i bussen och allt som hade hänt om inte han hade sett att jag var på väg att kliva ut. Mitt liv hade varit borta, jag hade visserligen inte känt någonting men hur det hade påverkat människor runtomkring mig. Samtal jag inte hade haft, människor jag inte hade sagt att jag älskade till, säger hon i Podcasten.

 

LÄS MER: Berghagens avslöjande – med nya kärleken 

 

Malin Berghagen: "Jag blir så himla rörd"

Malin Berghagen säger att livet är för dyrbart och uppmanar till att ta vara på livet och leva i nuet. 

– Ring det där samtalet, säg vad du tycker, lev nu. Jag kan känna att i den ålder jag är i nu att livet är för dyrbart.

Malin Berghagen träffade sin kärlek Martin Charlton, 47, mitt under sorgen efter att hennes mor Barbro "Lill-Babs" Svensson gått bort i våras. Berghagen har tidigare berättat om det stora stöd som Charlton har varit för henne och nu vill hon ta tillvara på varje stund de har tillsammans. 

– Jag blir så himla rörd nu, men jag har nog aldrig varit så rädd att förlora någon som jag är just nu. Samtidigt som jag känner att det är okej. För om jag bara får den här stunden med honom är det värt det. säger Malin Berghagen i podcasten och låter tagen på rösten. 

 

LÄS MER: Berghagen förändrad – av sin nya kärlek