Malin Berghagen Foto: Cornelia NordströmMalin Berghagen Foto: Cornelia Nordström
Malin Berghagen Foto: Cornelia Nordström
Malin Berghagen Foto: Sigge Klemetz / STELLA PICTURESMalin Berghagen Foto: Sigge Klemetz / STELLA PICTURES
Malin Berghagen Foto: Sigge Klemetz / STELLA PICTURES
Malin Berghagen Foto: Cornelia NordströmMalin Berghagen Foto: Cornelia Nordström
Malin Berghagen Foto: Cornelia Nordström

Malin Berghagen lämnar landet för familjen

Publicerad

Malin Berghagen gör som systern Kristin Kaspersen - och lämnar Sverige.

På Instagram delar hon med sig av beslutet att åka till Costa Rica med familjen i två månader.

"Dags att lämna för 7,5 veckor i Costa Rica. Yoga och surfning. Ett mål jag satte för mig och min familj." skriver Malin Berghagen.

Strax efter att systern Kristin Kaspersen lämnat landet för solsemester så väljer författaren Malin Berghagen att göra samma sak.

På sin Instagram lägger Berghagen upp en regnig bild från Arlanda flygplats, och skriver att hon ska resa bort.

Nästan två månader kommer Malin Berghagen nu i stället spendera i Costa Rica.

"Nu drar jag! Dags att lämna för 7,5 veckor i Costa Rica. Yoga och surfning. Ett mål jag satte för mig och min familj. Att vara i solen och ha nära till stranden i två månader och allt vi kan göra är att jobba på våra datorer eller på min yogamatta" skriver Malin Berghagen på Instagram som kontrast till den dystra bilden från Stockholm.

Malin Berghagen delar med sig av tips och råd till sina många följare i inlägget.

"Det är viktigt att ha drömmar och mål. Även om de för tillfället kan verka galet eller kännas omöjligt. Men om du inte drömmer, hur ska du någonsin ta dig dit? Var vild och sätt mål!" skriver hon.

 

LÄS MER: Berghagens besked – efter mystiska inläggen

 

Kristin Kaspersens paus från sociala medier

 

LÄS MER: Malin Berghagens sexuppmaning

 

Bilden har nästan 1500 gillningar på Instagram, och Berghagen uppmuntras bland kommentarerna.

"Fortsätt drömma så blir livet rikare" skriver en person.

"Låter helt underbart" tycker en annan.

 

 

 

 

Systern Kristin Kaspersen väljer en lite annan inställning till familjesemester - hon har snarare tagit ett steg bort från sociala medier, skriver hon på Instagram.

"Nu åker vi på semester. Och som vanligt checkar jag ut från sociala medier så mycket jag kan när jag är med barnen. Tack alla" skriver Kaspersen till en bild.

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag