Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Malin Berghagen avslöjar – nya kärleken Martin, 47

Malin Berghagen.
Foto: CORNELIA NORDSTRÖM
Malin Berghagen med sin nya kärlek Martin.
Foto: PRIVAT
Engelska Martin Charlton är Berghagens nya kärlek.
Foto: INSTAGRAM

Malin Berghagen är nykär – engelsmannen Martin Charlton är hennes nya flamma. 

Martin Charlton har varit ett stort stöd för Malin Berghagen under tiden efter Barbro ”Lill-Babs” Svenssons bortgång, berättar hon för Hänt:

– Det finns inga ord för det stöd han varit under den här tiden. Han har burit mig genom samtal, vänskap och med sin engelska humor fått mig att skratta massor mellan tårarna.

Malin Berghagen, 52, har hittat kärleken igen. 

I en intervju med Hänt berättar hon att engelsmannen Martin Charlton, 47, har varit ett stort stöd efter Barbro ”Lill-Babs” Svenssons bortgång. 

– Jag var inte alls beredd på det här. Tre veckor efter att mamma gått bort hamnade vi på en middag tillsammans med vår gemensamma vän Niclas Wahlgren. Jag var inte alls på en plats för att gå in i en ny relation igen. Jag var otroligt ledsen och killarna gjorde sitt yttersta för att lyssna och stötta, säger Malin Berghagen till Hänt, och fortsätter: 

– Dagar gick till veckor och Martin vek inte av från min sida. Kollade av att jag var okej varje dag. Han hade förlorat sin pappa året innan och det blev samtal om det oväntade och när livet händer.

Malin Berghagen och Martin Charlton.
Foto: Privat

LÄS MER: Malin Berghagen och pojkvännen går skilda vägar


”Finns inget ord för det stöd han varit”

Hon saknar ord att beskriva stödet från Martin Charlton. 

– Det finns inga ord för det stöd han varit under den här tiden. Han har burit mig genom samtal, vänskap och med sin engelska humor fått mig att skratta massor mellan tårarna, säger Malin Berghagen.

Hon beskriver för Hänt att de båda älskar resor och upplevelser. Martin Charlton är grundare av upplevelseföretaget Live it. 

Martin Charlton har laddat upp en bild på Malin Berghagen, där hon ler sittandes uppe i ett träd. Hon har kommenterat bilden med ett hjärta.

I helgen kom paret tillsammans till en fest på en bar i Stockholm, enligt Hänt. 

Och i fredags gick paret på Iron Maidens konsert i Stockholm tillsammans, har hon berättat på Instagram. 


LÄS MER: Malin Berghagen: ”Mamma brann för barnen” 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.