Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Malin Berghagen avslöjar – beslutet med nya kärleken

Malin Berghagen avslöjar hur hon träffade sin pojkvän Martin. Foto: CORNELIA NORDSTRÖM
Det var han som inledde flörten genom att föreslå att de skulle jobba tillsammans. Foto: PRIVAT
Malin Berghagen tillsammans med sin mamma Lill-Babs. Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES

Malin Berghagen är störtkär i pojkvännen Martin Charlton. 

Nu berättar hon hur de två träffades – det var han som inledde flörten genom att föreslå att de skulle jobba tillsammans. 

– Bra val, bra beslut. Jag gick på den, så att säga, skrattar Malin Berghagen. 

Malin Berghagen är på plats då bästisen Tess Merkel uppträder med Alcazar på ”Allsång på Skansen”.

Efteråt minglar hon med de andra kändisarna bakom scenen. Expressen är på plats och får en intervju med Malin Berghagen. 

Vad tyckte du om ”Allsången”?

– Det var fantastiskt, som alltid. Jag älskar ”Allsången”, jag har vuxit upp med den, i mitt vuxna liv, om man nu kan växa upp när man redan är vuxen, säger Malin Berghagen, vars pappa Lasse Berghagen har skrivit signaturmelodin till programmet.

Pojkvännen Martin Charlton är inte på plats – han befinner sig på ett plan från hemlandet Storbritannien. 

Malin Berghagen strålar då hon pratar om kärleken till Martin Charlton och det stöd han inneburit efter hennes mamma Barbro ”Lill-Babs” Svenssons bortgång. 

– Det känns jättebra. Han har varit fantastisk under hela mitt sorgearbete. Man tänker att vem som helst kanske skulle säga, ”Ring mig när det här är över”. Men han har varit helt otrolig. 

 

LÄS MER: Malin Berghagen avslöjar – nya kärleken Martin, 47 

 

Malin och Martin träffades i slutet av april på en fest i Stockholm – de presenterades för varandra av gemensamma vännen Niclas Wahlgren. 

– Det var Martin som tog steget och sa att vi borde byta telefonnummer, för att vi kanske skulle kunna samarbeta. Bra val, bra beslut. Jag gick på den, så att säga, säger Malin Berghagen med ett skratt. 

– Vi bytte nummer och pratade litegrann. På den vägen var det, fortsätter Malin Berghagen.

Martin Charlton driver ett upplevelseföretag, och förslaget var att Malin Berghagen skulle hjälpa honom att jobba med sociala medier.  

Menade han det som en flört då han föreslog att ni skulle jobba ihop?

– Det vet man inte, han påstår det.

Vad var det som du föll för? 

– Jag har ett lugn som han behöver och tycker om. Och han har en busighet och ett entreprenörskap som jag tycker om. Så vi kompenserar varandra där. 

Pratar ni svenska eller engelska tillsammans? 

– Vi pratar svenska, han har bott här i 17 år. Men det är också väldigt mycket engelska eftersom jag vill lära mig. Jag tar tillfället i akt. Sen älskar jag brittiska – jag ber honom att korrigera mig lite. Det heter ”dance”, säger Malin Berghagen med brittiskt uttal. 

Hon berättar att Martin Charlton kommer från södra England och att de planerar en resa dit tillsammans, senare i sommar. 

Funderar du på att flytta till Storbritannien?

– Nej, nu vill jag vara här. Också mycket med tanke på det som hänt med mamma. Vi behöver hålla ihop familjen litegrann, och landa i allting. Och det känns jättebra att vara här. 

Har ni några planer på att bo tillsammans här i Sverige?

– Nej, nej, absolut inte. Inte just nu i alla fall. Vi får se vad som händer. Sen har det också varit fullt upp att få till allting efter mamma. Så det är ingen brådska med det. 

Både Martin Charlton och Malin Berghagen har egna barn från tidigare förhållanden. Malin Berghagen är säker på att hon inte vill ha fler barn: 

– Nej tack. Nej, nej tack! 

 

LÄS MER: Malin Berghagen: ”Mamma brann för barnen” 

 

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!