Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Malin Berghagen: Är det bästa ligg jag haft

Skådespelerskan Malin Berghagen, 49, har ett nytt förhållande – med sig själv. På Instagram berättar hon om sin nyfunna kärlek.
Foto: Emil Nordin
"Jag är i ett nytt magiskt förhållande med mig själv. Jag är så lycklig! Har aldrig träffat någon som gjort mig så glad, varm och galen."
Foto: Emil Nordin
Malin Berghagen har tidigare berättat om sin syn på kärleken för Expressen. "Där jag är i livet, och där jag mår så bra med yogan och allt, så måste jag verkligen ha en lejonhane. En kung bredvid mig. Jag är kräsen."
Foto: Sigge Klemetz

Hon känner sig glad, varm och galen.

Nu berättar Malin Berghagen om sitt nya förhållande – med sig själv.

"Jag är nog det bästa ligg jag haft," skriver hon på Instagram.

Skådespelerskan Malin Berghagen, 49, har ett nytt förhållande – med sig själv. På Instagram berättar hon om sin nyfunna kärlek.

"Jag är i ett nytt magiskt förhållande med mig själv. Jag är så lycklig! Har aldrig träffat någon som gjort mig så glad, varm och galen."

Malin Berghagen har tidigare berättat om sin syn på kärleken för Expressen.

– Där jag är i livet, och där jag mår så bra med yogan och allt, så måste jag verkligen ha en lejonhane. En kung bredvid mig. Jag är kräsen.

– Jag blir kär hela tiden. Det unnar jag mig. Men jag träffar ingen just nu. Jag vill gärna gifta mig igen, det hade jag tyckt varit helt underbart, sa hon då.

Men nu har hon som sagt hittat någon.

"Fick vänta nästan 50 år på att jag skulle dyka upp, men bättre sent än aldrig. Skam den som ger sig," skriver hon i sitt inlägg.


LÄS MER: Malin Berghagen: Jag måste ha en lejonhane


"Det bästa ligg jag har haft"

När Expressen pratade med Berghagen sist berättade hon även om sin syn på den fysiska kärleken.

– Människan är egentligen inte skapt för monogami. Vi är flockdjur. Men vi har, återigen, ett utvecklat hjärta och en utvecklad hjärna som säger "det är inte okej om jag ligger med alla de här andra honorna".

Berghagen berör också ämnet i sin kärleksförklaring till sig själv.

"Jag är nog det bästa ligg jag har haft! Och står vid min sida i alla lägen och är en sådan trygg axel att luta mig mot."

Malin Berghagen är dotter till Lasse Berghagen och Barbro ”Lill-Babs” Svensson och ledde tidigare tv-programmet "De okända".


LÄS MER: Malin Berghagen kär – berättar om lyckanhttps://instagram.com/p/5Sgu1Qj1qv/Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.