Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Makens oro för Carina Berg – mitt under graviditeten

Så träffades programledaren Carina Berg och fotbollsspelaren Erik Johansson.
Maken oroar sig över Carina Berg.
Foto: CHRISTIAN ÖRNBERG
Carina och Erik Berg gifte sig i december förra året.
Foto: OLLE SPORRONG
Carina berg är just nu höggravid. Här tillsammans med Kristina Petrushina under Barncancergalan.
Foto: KARIN TÖRNBLOM/TT / KARIN TÖRNBLOM TT NYHETSBYRÅN
Erik Berg spelar i Djurgården som kan vinna SM-guld.
Foto: CONNY SILLéN/TT / TT NYHETSBYRÅN

Carina Berg väntar barn med maken Erik Berg, och har ibland svårt att varva ner som hennes höggravida kropp kan behöva.

Men programledarens rastlöshet oroar hennes fotbollsspelande kärlek.

– Han bara ”lägg dig ner du sjuka människa”, säger Carina Berg i ett avsnitt av podcasten.

Kanal 5-programledaren Carina Berg, 41, och fotbollsspelaren Erik Berg, 30, blev man och hustru i december förra året, under en fin ceremoni i Vemdalens kyrka i Härjedalen.

– Som den där klyschan att ”man vet när man vet”. Det är något jag har upplevt som en klyscha och lite löjligt, men det är verkligen så, har Carina Berg tidigare sagt om sin kärlek. 

Sedan de gifte sig har paret haft fullt upp – utöver respektive jobb, så har de åkt på smekmånad till Kroatien och köpt ett hus i Stockholms skärgård. Paret väntar också sitt första barn tillsammans, samtidigt som hennes make är mitt uppe i en brinnande guldstrid i allsvenskan. 

I sin podcast ”Gynning och Berg: Hittar sig själva” berättar Carina Berg att hennes behov av att alltid göra saker oroar hennes make – speciellt nu när hon är gravid.

 – Min make har också ibland uttryckt vissa orostankar kring min oförmåga att sitta still, säger hon i podcasten.

”Lägg dig ner du sjuka människa”

När Carina Berg hade en liten ledig stund innan hon skulle hämta sin äldre son, som hon har tillsammans med exmaken Kristian Luuk, kunde hon inte förmå sig att lägga sig och vila som hon behövde.

– Eftersom jag är gravid så är jag heller inte superpigg alltid. Så skulle jag gå och vila och hade bara en begränsad stund på mig för sedan skulle jag hämta Holger på kalas. Då började jag direkt plocka undan. Han bara ”lägg dig ner du sjuka människa, sluta städa”, säger Carina Berg i podcasten och skrattar.

Det var i augusti som Carina Berg berättade att hon väntar parets första barn. På Instagram visade hon upp bebismagen, och konstaterade att det varit en jobbig resa att bli gravid.

”Efter en knölig uppförsbacke där vi visst skulle ödmjukas ner på knäna var det till slut en liten som ville hänga kvar. Så tacksam”, skrev hon på Instagram.

Expressen har sökt Carina Berg för en kommentar.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.