Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Makens kärlekshälsning till Charlotte Perrelli

Sångerskan menar att träningen har varit en räddning under coronapandemin, då hon annars hade riskerat att bli passiv och nedstämd.
Charlotte Perrelli gästade David Hellenius i ”Hellenius hörna”.
Foto: TV4 / TV4
Charlotte Perrelli berättar om den svåra tiden under Eurovision Song Contest 2008.
Foto: TV4 / TV4
Charlotte Perrelli och maken Anders Jensen träffades på Facebook.
Foto: TV4 / TV4
Anders Jensen överraskade sin fru med en kärlekshälsning.
Foto: TV4 / TV4
Charlotte Perrelli och Anders Jensen har varit gifta i fem år.
Foto: Karin Törnblom / TT

Charlotte Perrelli, 46, visar ofta upp sitt glamorösa liv tillsammans med maken i sociala medier.

I ”Hellenius hörna” berättar hon om hur deras relation inleddes med ett mejl från en då okänd beundrare.

– Hela den grejen är jättemärklig måste jag säga, säger Charlotte Perrelli i programmet.

”Melodifestivalen”-veteranen Charlotte Perrelli, 46, befann sig i Spanien själv med barnen när hon en kväll bestämde sig för att kolla igenom sina meddelanden på Facebook.

Då fastande hon vid ett tre veckor gammalt meddelande där en okänd beundrare frågade om hon ville ses på en drink eller middag och bestämde sig för att svara eftersom det var väldigt välformulerat.

– Jag kände att han förtjänar att jag svarar, även om det här inte är intressant över huvudtaget så måste jag ju det, berättar Charlotte Perrelli i ”Hellenius hörna”.

Sångerskan menar att hon normalt inte brukar svara på sådana meddelanden, men att hon är glad att hon gjorde det. I dag har hon nämligen varit gift med mejlskrivaren, Anders Jensen, i fem år.

Hälsningen från maken

Programledaren David Hellenius frågar om paret brukar fundera över vad som hade hänt om hon inte svarat på meddelandet.

– Det händer ju ibland att vi snuddar vid att tänk vad annorlunda livet hade blivit om vi inte hade vågat, svarar Charlotte Perrelli.

David Hellenius överraskar sedan Charlotte Perrelli med en videohälsning från maken Anders Jensen.

”Hej älskling, jag satt och funderade på det här mejlet som jag skickade till dig för några år sedan. Bra att jag skickade det känner jag i dag, och ännu bättre att du svarade. Jag tror att vi så här tio år senare kan konstatera att jag hade rätt när jag skrev att vi skulle passa väldigt bra ihop.”, säger han i videon.

Ville inte vinna Eurovision

I programmet berättar även Charlotte Perrelli om Melodifestivalen och Eurovision Song Contest 2008. En tid som var väldigt tuff för henne.

När en reporter på BBC sa att de för första gången skulle få se en kvinna vinna Eurovision Song Contest två gånger höll bägaren på att rinna över.

– Då höll jag på att rasa, jag kände aldrig i livet, det här klarar inte jag, säger Charlotte Perrelli som menar att pressen blev för stor.

Hon menar även att hon inte ville vinna igen.

– Jag ville hem och ta hand om mitt liv.

Allt om stjärnan från Småland.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.