Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Maken ändrar sitt liv – för Charlotte Perrelli

Foto: /IBL / /IBL
Foto: SVEN LINDWALL

Charlotte Perrelli gör sig redo för en turnésommar.

Hon tar med sig hela familjen i husbil och åker på sommarturné med Diggiloo – samtidigt måste maken Anders Jensen ändra sitt liv för att kunna vara med deras barn. 

– Vi åker husbil, det blir skönt och är väldigt smidigt, säger Charlotte Perrelli. 

Charlotte Perrelli, 42, gör sig redo för en turnésommar med Diggilloo. Schlagerveteranen medverkar för femte gången på turnén – och är redo för premiären på onsdag i Vänersborg. 

– För varje år som vi gör det här, så triggas allt upp ett snäpp. Det är lite svårare dans, klurigare körgrejer och det blir liksom mer hysteriskt för varje år. Det är roligt för oss som varit med länge. Men det är en fruktansvärd utmaning där vi sliter som djur under den här fasen där allt ska in skallen. När det väl sitter så är ingenting ett problem, säger hon. 

"Man får trolla med knäna"

Artisten kommer åka husbil med hela familjen på turnén. Men logistiken har redan satt käppar i hjulet – när turnéledaren Kimpa Jordansson fick rycka in som barnvakt till minstingen Adrian, 3, under repetitionerna.

– Man får trolla med knäna ibland, men det brukar lösa sig och bli kul, säger hon. 

Maken Anders Jensen, 40 – tillika vd för Ryds Bilglas – följer med på stora delar av turnén. Han tar nu semester för att kunna lösa vardagspusslet och ta hand om barnen. 

– Vi åker husbil – det blir skönt och är väldigt smidigt. Barnen har någonstans att hänga och kan softa om det blir dåligt väder. Det gör väldigt mycket när man har sina egna leksaker med sig och bara kan plocka ut grejer när man kommer fram. Grilla och laga mat till exempel. Det är väldigt enkelt, säger hon. 

"Vi sover på hotell"

Men det är inte en klassisk husvagnssemester som väntar familjen Perrelli Jensen. 

– Vi sover på hotell. Man känner att det är ganska skönt att få duscha på riktigt. Det är skönt  att ha möjligheten att sova i husbilen om det skulle behövas, när det är så långa resor, säger hon. 

Charlotte Perrelli och familjen turnerar runt – och kommer även besöka Gothia cup, där äldsta sonen ska spela. Artisten är även inbokad på egna konserter under sommaren. 

– Det blir väldigt mycket kuskande – men så är det ju. Jag ska försöka klämma in några dagars semester på vårt ställe i Alicante i Spanien, säger hon.

Diggiloo startar den 12 juli i Vänersborg och avslutas den 26 augusti i Kungsbacka. Med på turnén följer bland andra Robin Bengtsson, David Lindgren, Jessica Andersson, Tommy Nilsson och Wiktoria. 

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!