Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Makarna Bergs impulsköp – har köpt större lägenhet

I dag är Berg och Gynning en välkänd duo, men minns du hur det började?
Carina Berg och Erik Berg blev varse om att det inte var helt enkelt att renovera i programmet ”Bergs drömkåk”.
Erik och Carina Berg ska nu flytta.
Foto: EERO HANNUKAINEN / IBL
Erik och Carina Berg kämpade hårt för att renovera huset i skärgården till sitt drömhus.

Carina och Erik Berg var ute och promenerade när de tänkte att de kunde ta en titt på en lägenhet i området.  

Sen gick det fort och dagen efter var den deras. 

– Det är ett renoveringsobjekt och det har vi tummat på att vi inte ska köpa, berättar Carina Berg i podcasten ”Gynning & Berg – Hittar sig själva”.  

Carina Berg, 42, och Erik Berg, 31, har gift sig, de har sonen Otto tillsammans, och nu har det tagit ännu ett steg ihop – och köpt en ny lägenhet. I podcasten ”Gynning & Berg – Hittar sig själva” har Carina Berg tidigare berättat att de har budat på lägenheter tidigare men att det aldrig har gått vägen – förrän nu. 

– Jag är glad. Vi har köpt en lägenhet. I detta nu så sitter det någon annan och säger fuck you budgivare 2 för det var vi, säger hon i podcasten och fortsätter: 

– Nu har jag budat på 10 lägenheter jag tyckte det var min tur nu. 

Carina Berg beskriver inte lägenheten som megaflashig, men den ligger nära där de bor i dag i Stockholms stad – och dessutom är den större än den nuvarande och sonen Otto ska få ett eget rum. 

– Vi har växt ur vår lägenhet och den här lägenheten, den är så härlig. 

Kände att de ville bo där på en gång

Och köpet skedde helt på impuls, berättar Berg. Dagen efter att de tittade på lägenheten köpte de den trots att den hade något som de absolut inte hade tänkt sig. 

Paret som med svett och tårar har renoverat sitt drömhus i skärgården i ”Bergs drömkåk” hade nämligen lovat varandra att de inte skulle köpa ett renoveringsobjekt igen. 

– Det är ett renoveringsobjekt och det har vi tummat på att vi inte ska köpa. Och sen när vi klev in där så var det som när vi klev in i ”drömkåken”, alltså vårt hus på landet, vi vill bo här, säger hon. 

Men det finns även en annan anledning till att familjen kan ha växt ur lägenheten de bor i. På onsdagsmorgonen berättade Carina Berg på Instagram att hon väntar barn – igen. 

”Lilla älskling. Välkommen till oss när du är färdigbakad till våren”, skriver hon. 

Carolina Gynnings bilolycka

Så makarna Berg har äntligen vind i seglen när det gäller sitt lägenhetsköp, någon som däremot inte har haft en lika bra dag är Carolina Gynning. När hon kommer in i podcaststudion har hon nämligen sin backspegel och en del av fronten på sin bil med sig. 

– Jag har råkat ut för en jättejobbig grej i morse, berättar hon i podcasten. 

Gynning berättar att hon var sen med sina barn till skolan och att hon då valde att ta en snabbare väg som man inte får köra dit. 

– Men vad händer då? Då blir jag prejad av en skolbuss och där flög hela den här av, säger Carolina Gynning och pekar mot sina bildelar. 

– Det är skolbussar som ska köra där, inte Carolajna, så jag fick snällt köra in i ett träd, säger hon skojandes och skrattar.  

Carina Berg födde sitt andra barn i slutet av förra året.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.