Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Magnussons erkännande efter pausen med Hellenius: ”Kände båda”

Peter Magnusson berättar om ”Tills Frank skiljer oss åt”.
Peter Magnusson och David Hellenius slog igenom stort inför svenska folket med humorprogrammet ”Hey Baberiba” – men har inte arbetat tillsammans på många år.Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES / FAMEFLYNET SWEDEN
illsammans med Christine Meltzer blev Peter Magnusson och David Hellenius folkligt rikskända över en natt med ”Hey Baberiba”. Framför allt sketcherna om Kungafamiljen har blivit svenska klassiker, och Peter Magnusson ombeds fortfarande imitera kungen.Foto: FOTO: MAGNUS SKOGLÖF/TV4 / TV4
Hey Baberiba. Familjen: Daniel (David Hellenius), Victoria (Peter Magnusson) och Silvia (Christine Meltzer)Foto: FOTO: BALUBA/TV4 / TV4
Peter Magnusson.Foto: STINA STJERNKVIST/TT / TT NYHETSBYRÅN

Peter Magnusson och David Hellenius slog igenom stort inför svenska folket med humorprogrammet ”Hey Baberiba” – men har inte arbetat tillsammans på många år.

I onsdagens avsnitt av ”Fördomspodden” säger Peter Magnusson att vännerna har planer på att jobba ihop igen.

– Vi hade jobbat ihop i typ 15 år eller någonting, och kände båda att det var dags att ta en kreativ paus. Men det betyder ju inte att vi inte kommer jobba ihop igen, säger Peter Magnusson i podcasten, något han också har pratat om i ”Direkt med Niklas Svensson” i Expressen TV.

Tillsammans med Christine Meltzer blev Peter Magnusson och David Hellenius folkligt rikskända över en natt med ”Hey Baberiba”. Framför allt sketcherna om Kungafamiljen har blivit svenska klassiker, och Peter Magnusson ombeds fortfarande imitera kungen.

På onsdagen gästade Peter Magnusson podcasten ”Fördomspodden”, där programledaren Emil Persson inte ställer frågor till sina gäster, utan i stället rabblar upp olika fördomar han har om gästerna, som de får bekräfta eller dementera.

– Det finns mycket att säga om varför du och David Hellenius inte hörs så mycket längre, men du avstår. Och dessutom är du trött på att klumpas ihop med honom i den här typen av intervjuer, säger Emil Persson som en av fördomarna i avsnittet.

Tror på återförening 

Peter Magnusson erkänner att det finns mycket att berätta om relationen med David Hellenius, men att han inte är så trött på att prata om honom som han kanske har varit.

– Jag vet inte om jag gör det så mycket längre, det kan väl hända litegrann. Men jo, vi hörs faktiskt dessutom. Men absolut det finns mycket att säga, säger Peter Magnusson och utvecklar:

– Vi hade jobbat ihop i typ 15 år eller någonting, och kände båda att det var dags att ta en kreativ paus. Men det betyder ju inte att vi inte kommer jobba ihop igen, det kommer vi nog göra.

– Tror du, undrar Emil Persson.

– Ja, jag är faktiskt ganska säker på det. Men när exakt just nu vet jag inte, svarar Peter Magnusson i podcasten.

”Fördomspodden” släpper nya avsnitt varje onsdag.

Peter Magnusson berättar om framtidsplanerna

Peter Magnusson blev känd i hela Sverige för sin imitation av kungen.