Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Magnus Samuelssons kyss inför hela familjen

Här kysser Magnus Samuelsson sin danspartner Annika i direktsändning. Foto: Olle Sporrong.

Magnus Samuelsson kysste sin danspartner Annika Sjöö på munnen i direktsändning - mitt framför familjen.

– Jag siktade på pannan, säger Samuelsson i programmet.

Först ut på dansgolvet i kvällens Lets Dance var Magnus Samuelsson i en tango. I publiken satt Samuelssons fru och barn som skickade sina lyckönskningar till maken och fadern innan dansen tog vid.

Samuelsson inledde dansen med att lyfta sin danspartner högt upp på armarna. Sedan flöt dansen på. Men när de tog sista stegen hände det oväntade Magnus Samuelsson kysste mitt på munnen.

– Man blir lite yr av alla snurrar jag siktade på pannan, sa Magnus Samuelsson efter den oväntade inviten.

 

LÄS MER: Almenäs vågade bild inför kvällens "Let's dance"

 

Men Annika Sjöö verkade inte ta illa vid sig.

Annica Sjöö har tidigare berättat att hon och Magnus Samuelsson är goda vänner sedan de vann Lets dance tillsammans för sex år sedan. Efter kvällens insats på dansgolvet fick de till största delen fin kritik juryn.

Magnus Samuelsson verkar vara i fin form men har nyligen kommit tillbaka efter en axelskada samtidigt som han åter spelar i filmatiseringen av kriminalromanerna om Arne Dahl. Men han hävdar att skadorna aldrig ställde inspelningarna på spel. Nu känner Samuelsson sig på väg tillbaka efter skadorna.

 

LÄS MER: Dansaren i rullstol efter olyckan

 

– Det känns som att de sista åren har varit en evig rehabiliteringsperiod. Men nu mår jag bra och sakta men säkert kommer jag tillbaka, säger Samuelsson.

Hans relation till träning är i dag annorlunda från den tiden då han var aktiv strongman-utövare. 1998 blev han utnämnd till "världens starkaste man". Men han tränar åtminstone fem pass i veckan.

– Min nykära fas av styrketräning har fadeat ut. Nu har vi någon form av vardagsrelation. Men det är fortfarande en stor del av mig, säger Samuelsson.