Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Magnus Carlssons sanning efter uppbrottet från exet

Magnus Carlsson och Andreas Lundstedt var tidigare ett par.
Foto: ERIKA STENLUND
Gruppen ”Alcazar” återförenades under ”Pride”-festivalen.
Foto: STINA STJERNKVIST/TT / TT NYHETSBYRÅN
Magnus Carlsson är i dag gift med Mats Carlsson.
Foto: ROJA STUDIOS / STELLA PICTURES
Att återigen stå på scen med sin expojkvän menar Magnus Carlsson var ett bra avslut.
Foto: /ALL OVER PRESS / /ALL OVER PRESS

Magnus Carlsson och Andreas Lundstedt var tidigare ett par.

Nu öppnar sångaren upp om relationen med ”Alcazar”-kollegan.

– Vi har ingen kontakt, men det målas upp som det var värsta kriget. Men det finns väl inte så många som har kontakt med sina ex, säger Magnus Carlsson i en intervju med GALA Magazine.

Artisten Magnus Carlsson, 45, lever i dag lycklig gift med maken Mats. Paret förlovade sig redan 2005 men innan dess hade popsångaren en omskriven relation med den dåvarande bandkollegan, Andreas Lundstedt, 47.

Det före detta paret var två av medlemmarna i succégruppen Alcazar. Separationen blev mycket omskriven i svenska medier, men sångaren menar att det trots att det byggdes upp som ett fullständigt krig emellan de båda egentligen inte var så dramatiskt.

– Vi har ingen kontakt, men det målas upp som det var värsta kriget. Men det finns väl inte så många som har kontakt med sina ex, säger Magnus Carlsson i en intervju med GALA Magazine.

Magnus Carlsson: ”Knyta ihop säcken”

Under förra årets ”Pride”-festival valde, det numera nedlagda, bandet att återförenas för ett sista framträdande tillsammans. Att återigen stå på scen med sin ex-pojkvän menar Magnus Carlsson var ett bra avslut.

– Men det var väldigt kul med Alcazars reunion på ”Pride” förra året. Jag måste säga att det var ett väldigt snyggt ”clousure” för gruppen, men också på det privata planet. Det blev som att knyta ihop säcken, säger Magnus Carlsson till tidningen.

Tankar på barn

Nu är han alltså i stället gift och lycklig med maken Mats. Paret bor numera i hus, och Magnus Carlsson berättar att det finns tankar på att skaffa barn.

Tankar som har funnits ett tag, förklarar han. Trots att det inte är något som kommer ske inom den snaraste framtiden så längtar paret efter att bli föräldrar. För tidningen beskriver han att det hela är tänkt att ske via surrogatmamma och att det då är en hel apparat med juridik och planering som ska till.

– Tankarna har inte rört sig så mycket sedan sist, det är en sådan otroligt stor apparat som ska till, både juridiskt, men också livsmässigt. Tanken och inställningen är fortfarande att det ska ske, säger Magnus Carlsson till GALA Magazine och svarar på frågan om de längtar:

– Ja det gör vi. När man tagit beslutet att ”ja, det ska ske” så är det skönt och målet är att det ska bli av.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.