Sångaren Magnus Carlson har sjungit i bandet Weeping willows sedan 1995 och de har släppt åtta album tillsammans. Foto: Suvad MrkonjicSångaren Magnus Carlson har sjungit i bandet Weeping willows sedan 1995 och de har släppt åtta album tillsammans. Foto: Suvad Mrkonjic
Sångaren Magnus Carlson har sjungit i bandet Weeping willows sedan 1995 och de har släppt åtta album tillsammans.  Foto: Suvad Mrkonjic
Låten Lisa Ekdahl sjöng på är bandets låt "The burden". Foto: Olle SporrongLåten Lisa Ekdahl sjöng på är bandets låt "The burden". Foto: Olle Sporrong
Låten Lisa Ekdahl sjöng på är bandets låt "The burden". Foto: Olle Sporrong

Magnus Carlson klar för "Så mycket bättre"

Publicerad

Jill Johnson, Danny Saucedo, Freddie Wadling, Lisa Ekdahl – och Magnus Carlson.

Weeping Willows-sångaren är nästa artist i årets "Så mycket bättre", bekräftar TV4.

"Det som gjorde mig extra sugen på att medverka var några ord från Ebbot. Han var i extas när han kom hem från Gotland och sa till mig: "Du måste vara med om de frågar dig!". Så nu är jag här", skriver Magnus Carlson i ett mejl till Expressen.

Under måndagen presenterades de tre första "Så mycket bättre"-deltagarna för i år. Först ut var Jill Johnson, därefter följde Freddie Wadling och Danny Saucedo och under tisdagen bekräftade TV4 även att Lisa Ekdahl är klar för programmet.

I morse publiverade TV4 ett klipp där Lisa Ekdahl sjöng låten "The burden" med bandet Weeping willows. Nu bekräftar TV4 att gruppens sångare Magnus Carlson är nästa deltagare i programmet.

"Jag är väldigt sugen på att sätta igång att göra egna versioner av deras låtar och se om jag kan hitta något av mig själv i deras alster. Detta ska bli verkligt spännande", skriver Magnus Carlson i ett mejl till Expressen.

 

LÄS MER: Lisa Ekdahl klar för "Så mycket bättre"

Magnus Carlson övertalades av Ebbot Lundberg

Magnus Carlson berättar också att han övertygades om att medverka i "Så mycket bättre" efter att en annan artist hyllat programmet.

"Det som gjorde mig extra sugen på att medverka var några ord från Ebbot. Han var i extas när han kom hem från Gotland och sa till mig: "Du måste vara med om de frågar dig!". Så nu är jag här", skriver han i mejlet och fortsätter:

"Jag har varit artist på heltid i 20 år nu, så det här är ju en sådan där grej att "bocka av". Jag har släppt en himla massa olika skivor och prövat på det mesta. Trots det så tror jag att det finns väldigt många människor där ute som inte har en aning om vem jag är."

 

 

Lisa Ekdahl klar för Så mycket bättre

Det här blir bara bättre och bättre :D Lisa Ekdahl är vår nästa stjärna i Så mycket bättre Hand upp om du också längtar till sommaren och Gotland!

Publicerat av Så mycket bättre den 15 mars 2016

 

 

LÄS MER: Här är drömnamnen till "Så mycket bättre"

Magnus Carlson: "Danny verkar vara skön"

Magnus Carlson känner två av de andra deltagarna, Jill Johnson sedan han medverkade i hennes program "Jills veranda", och Freddie Wadling.

"De flesta har jag aldrig träffat förut. Några av dem har jag lyssnat mycket på och några har jag aldrig ens hört tidigare", skriver Magnus Carlson i mejlet och fortsätter:

"Danny verkar vara en skön kille, så honom ser jag extra mycket fram emot att få hänga med."

Magnus Carlson har sjungit i bandet Weeping willows sedan 1995 och de har släppt åtta album tillsammans. Bandets låt "Blue and Alone" var även soundtracket till tv-serien "Pistvakt".

Magnus Carlson har också gett ut flera soloalbum.

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

 

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Annons:
Till Expressens startsida

Mest läst i dag