Magdalena Graaf Foto: /IBL / /IBLMagdalena Graaf Foto: /IBL / /IBL
Magdalena Graaf Foto: /IBL / /IBL
Paow och Lance. Foto: PRIVATPaow och Lance. Foto: PRIVAT
Paow och Lance.  Foto: PRIVAT

Magdalena Graafs vädjande ord till Lance

Publicerad

Paow och Lance Hedman har inte varit ett par länge men tänker redan på framtiden. 

Mamma Magdalena Graaf uttrycker nu sin oro för paret. 

– Min största oro är att Paulina och Lance inte skyddar sig, skriver hon på bloggen.  

 

Bloggerskan och realitystjärnan "Paow" Paulina Danielsson, 24 och kändissonen Lance Hedman Graaf, 18, är ett par sen en tid tillbaka. 

Paret har under kort tid blivit mycket populära och Lance mamma, Magdalen Graaf, berättar om kärleken till deras relation. 

– Saknar Lance och min fina lilla svärdotter Paulina så det gör ont i hjärtat, skriver Graaf på bloggen. 

Paow har tidigare berättat om relationen till sin svärmor Magdalena och att just ett speciellt möte inte gick som planerat. 

 

LÄS MER: Magdalena Graafs ord – efter intima bilden

 

– Vi var hemma hos dom. Eller ja. Första intrycket var nog mindre bra. Nej alltså jag kan inte prata om det. Lite privatliv måste man ju ha, berättade hon. 

Paret som inte varit tillsammans särskilt länge har redan börjat uttrycka tankar om en eventuell framtid tillsammans på sociala medier. 

Paow och Lance vill ha barn i framtiden 

https://www.instagram.com/p/BdNCnftFkoZ/?taken-by=kattpaow

Tidigare berättade Paow i en intervju med expressen om parets planer för att skaffa barn. 

– Vill ju inte springa runt som ett "drinkluder" på Stureplan. Lance har sagt att han vill göra lite smarta investeringar sen ska vi bilda familj. När han är 21 och jag 28 då vill vi ha barn, berättade hon. 

Det var något som tydligen skapade stress och oron hos mamma Magdalena Graaf. 

”Nu är min största oro att Paulina och Lance inte skydda sig. Min no1 skräck skulle vara samtalet: Ops vi ska ha en bebis (säkert jag som säkert får passa en massa)”, bloggar hon. 

 

LÄS MER: Paow bryter tystnaden om romansen med kändissonen 

 

Inlägget behandlar även året som har varit – och framtiden. 

”Min andra skräck är att bli farmor. Jag är alldeles för ungdomlig och fräsig! Den VÄRSTA SKRÄCKEN??? Det skulle vara Filip. Jag skulle inte kunna titta på honom, jag skulle få skrubba mig och duscha i fosterställning. ATT LIGGA MED EN FARFAR?? Fy tusan vad avtändande”, skriver hon upprört. 

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Annons:
Till Expressens startsida

Mest läst i dag