Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Magdalena Graafs tuffa besked efter hatet: ”Så ont”

Magdalena GraafFoto: / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ
Magdalena GraafFoto: /IBL / /IBL
Foto: /IBL / /IBL
Foto: CORNELIA NORDSTRÖM

Magdalena Graafs träningsbyxor fick läsarnas åsikter att gå isär – och urartade i vrede och hat.

Magdalena Graaf menar att hon blir mörkrädd av den avsky som möter henne, och att de hårda orden sårar henne.

”De flesta av mina komplex har jag fått från nätet. Små pilar som träffat mig rakt i hjärtat och gjort så ont”, skriver hon i sin blogg.

Magdalena Graaf, 43, delar öppet med sig av sitt liv i sin blogg och är van att människor har åsikter. Men den senaste tiden har de kritiska kommentarerna varit fler än vanligt, och nu ryter hon ifrån. 

När Magdalena Graaf visade en bild av sig själv i träningstights anmärkte flera följare på att de var för tunna och genomskinliga. Därefter brakade det loss – kommentarerna blev allt mer hätska.

”Inne i kommentarsfälten på www hatar och äcklas man av mig, mitt hem är en svinstia, jag är ful, äcklig, omogen, vulgär, fruktansvärda priser, jag lurar folk, är dum i huvudet. Ler för mycket med mina fula tänder, skämmer ut mina barn med skrattretande bilder. Ler för liite, är en översittare, divig, falsk, elak, för tjock, för smal. Ser för fixad ut, har för mycket rynkor. Dricker alkohol, dricker ingen alkohol Tjocka armar. Krokodilögon, fula fransar, smaklös tatuering”, skriver Magdalena Graaf i bloggen.

 

 

Magdalena Graaf: ”Träffar hjärtat och gör ont”

Magdalena Graaf menar att människor bakom skärmarna skrämmer henne med sitt hat.

”Fruktansvärt! Jag blir faktisk mörkrädd av den avsky som möter mig och många andra där ute i rymden. Verkliga människor, fast utan ansikten som tar sig tiden att sprida sin vrede och sitt hat”, skriver hon.

Graaf uppmanar läsarna att tänka till en extra gång innan de skriver ord som sårar.

”Vi MÅSTE tänka på hur vi uttrycker oss. Mer kärlek! Ge varandra komplimanger och en klapp på axeln! De flesta av mina komplex har jag fått från nätet. Små pilar som träffat mig rakt i hjärtat och gjort så ont”.

Expressen har sökt Magdalena Graaf som hänvisar till sitt blogginlägg.

 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.