Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Magdalena Graafs svar efter följarnas spekulationer

Här förlovar sig Magdalena Graaf på kebabstället
Magdalena Graaf och fästmannen Louie Marti.
Foto: PELLE T NILSSON / SPA SPA | SWEDISH PRESS AGENCY
Följarna spekulerar om Magdalena Graaf och fästmannen Loiue Marti har gjort slut.
Foto: NILS PETTER NILSSON/TT / TT NYHETSBYRÅN
Louie Martis tatuering.
Foto: Privat / Instagram
Paret.
Foto: Magdalenagraaf.se

Magdalena Graaf och fästmannen Louie Marti har avföljt varandra på Instagram. 

Dessutom har fästmannen publicerat en bild utan sin förlovningsring, vilket fått flera följare att undra om paret gjort slut.

Men Magdalena Graaf tillbakavisar spekulationerna. 

”Inga som helst problem”, skriver hon i ett sms till Expressen. 

Det var i oktober i fjol som entreprenören Magdalena Graaf, 46, och skådespelaren Louie Marti, 43, förlovade sig. Sedan dess har de bland annat vistats på hotell och ätit romantiska middagar tillsammans, vilket de öppenhjärtigt delat med sig av på sina sociala medier. 

Men den senaste veckan har de avföljt varandra på Instagram, vilket Nyheter24 var först med att rapportera. I ett inlägg på Instagram poserar Marti dessutom utan sin ring – vilket följare reagerat på.

”Kära och glada”

Graaf har lämnat ett flertal kommentarer under Martis Instagraminlägg där hon hyllar honom – på ett sätt som flera följare reagerat på. En del menar att kommentarerna låter sarkastiska. 

”Wow!! Du är sååå rolig. Inget kvinnligt öga är skratt-torrt GUUUUD va jag äskar dig. Du är så stark, förträfflig, igenkännande och underbar. Tack för att jag får vara kvinnan i ditt liv” skriver Graaf bland annat. 

Magdalena Graaf tillbakavisar följarnas spekulationer i ett sms till Expressen på tisdagen:  

”Vi är tillsammans fortfarande. Kära och glada. Jag har legat i karantän i en vecka. Han är på väg hit i skrivande stund. Inga som helst problem”, skriver Graaf. 

Kan ha tappat ringen

Vad gäller att fästmannen har publicerat en bild utan förlovningsringen kan det handla om en blöt festkväll, enligt Graaf.

”Tror Louie levt lite loppa i helgen och haft kul och roligt med sina vänner. Han kanske glömde den av misstag då han tvättade sina händer på någon restaurang i Göteborg eller runt Stureplan”, säger hon och tillägger att ”vi får hoppas att den kommer tillbaka”. 

Louie Marti svarar ”Finns inget att berätta” på frågan om hur statusen på relationen är. 

Magdalena Graaf fick kärlekstatuering – felstavad

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.