Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Magdalena Graafs reaktion – efter kroppsförändringen

Foto: /IBL / /IBL

Magdalena Graaf, 43, åkte till Thailand för att dölja en tatuering hon var missnöjd med.

I över 21 timmar låg hon under nålen – sen kom den kraftiga reaktionen:

”Spydde rakt ut på golvet när vi var klara. Vet inte om det var av all samlad smärta, eller trötthet”, skriver Graaf i sin blogg.

Tv-profilen Magdalena Graaf berättar på bloggen om en tatuering på höften, som hon varit missnöjd med. Motivet: En drake.

”Den gamla draken jag hade på höften, hade en konstig form”, skriver Graaf om tatueringen.

I Thailand – på ön Koh Samui – ville hon få tatueringen dold med hjälp av ett nytt motiv. För att dölja den gamla draken gjordes en ny, större drake och blommor.

https://www.instagram.com/p/BoTRUFBg2ZJ/?hl=sv&taken-by=graafmagdalena

Via sin blogg berättar Graaf om sina tvivel om att det ens skulle gå att lösa på ett bra sätt:

”Så det gällde för min konstnär att skapa en ny form, dölja den gamla med skuggor, färg och konturer. Ett helt sjukt pilljobb. Var faktiskt VÄLDIGT skeptiskt att det ens skulle gå. Det såg både skitigt, konstigt och omöjligt ut på lördagkvällen. Hur FANKEN kommer han att kunna sy ihop detta?”

 

LÄS MER: Magdalena Graaf lämnar landet – utan familjen

 

”Som att hacka sönder/kötta något redan är sönderhackat”

Men tillslut var det klart. Det skulle ta runt tio timmar – men landade på 21,5, skriver Magdalena Graaf. Sista sittningen varade från klockan 11 på dagen till 04 på natten, enligt Graaf.

”Hade jag ont? Skiter björnen i skogen? Som att hacka sönder/kötta något redan är sönderhackat och mosat 3 gånger om. Hugga nålar i köttfärs. Två små matpauser och bensträckare. Kl 04 i morse var vi klara. Värt det ALLA dagar i veckan.”

 

LÄS MER: Därför lämnar Magdalena Graaf ”Postkodmiljonären”

 

Magdalena Graafs häftiga kroppsreaktion

Så fort tatueringen var klar reagerade Magdalena Graafs kropp – med kraft. I bloggen berättar hon att hon kräktes rakt ut:

”Spydde rakt ut på golvet när vi var klara. Vet inte om det var av all samlad smärta, eller trötthet. Kaskadade kaffe och cola över hela gatan utanför”, skriver Magdalena Graaf.

Den nya tatueringen sträcker sig från låret, över höften och upp mot midjan. Och Magdalena Graaf är nöjd, skriver hon.

Graaf åkte till Thailand för att sörja och bli en bättre version av sig själv, har hon berättat. Hon tillbringade tiden i Asien på ett hälsoresort på just Koh Samui.

”Gråta, jag har ett enormt behov av att få gråta känner jag. Det bara bränner under ögonlocken. Sörja, sakna. Relationer, beslut, saknad, sår som man aldrig tagit hand om på riktigt”, skrev hon inför resan.

https://www.instagram.com/p/Boba-gFH7zp/?hl=sv&taken-by=graafmagdalena

 

LÄS MER: Magdalena Graaf har sålt lyxvåningen – efter fiaskot