Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Magdalena Graafs paniksamtal till exet Hedman – efter missen

Magadalena Graafs panik: "Tagit fel medicin*".
Magdalena Graaf råkar göra en ordentlig miss i premiären av ”Systrarna Graaf”.Foto: Kanal 5
Hon råkar ta en dubbel dos sömntabletter.
Magnus Hedman.Foto: SVEN LINDWALL

Magdalena Graaf tror att hon tar sina vanliga antidepressiva mediciner – men råkar i stället ta dubbel dos sömntabletter, bara timmar innan hon ska heja på sonen Lance i ”Let's dance”.

I premiären av ”Systrarna Graaf” tvingas profilen ringa exet Magnus Hedman för att be om råd.

– Tänk om jag sliter av mig alla kläder och visar fittan för alla människor och skriker konstiga saker, säger Magdalena Graaf i ”Systrarna Graaf”.

I premiäravsnittet av ”Systrarna Graaf” har Magdalena Graaf en känsloladdad och viktig dag framför sig, när sonen Lance Hedman ska dansa i ”Let's dance” och hylla sin döda bror Isak, Magdalena Graafs äldsta son.

Men samma morgon som hon ska flyga upp till Stockholm går allt fel för den blonda profilen. När hon tror att hon tar sina vanliga antidepressiva mediciner, så visar det sig att hon egentligen har tagit en dubbel dos sömntabletter.

Graaf äter antidepressiv medicin efter att ha blivit vittne till terrorattacken på Drottninggatan 2017, och råkade blanda ihop pillrens utseende.

– Vi hade precis fått hem filmteamet och alla barnen var vakna och det var fullständigt kaos. Då hade jag precis fått en ny sertralin, man kan ju få olika märken på dem, och de här såg precis likadana ut som mina insomningstabletter, berättar hon.

Ringer exet Magnus Hedman för hjälp

I programmet berättar hon om paniken efter upptäckten.

– Jag tänkte att nu kommer de få köra mig i rullstol på planet, jag kommer missa ”Let's dance” med Lance.

Sambon Filip Larsson tror först att hans kärlek driver med honom, innan han förstår allvaret.

Magdalena Graaf bestämmer sig för att ringa exet Magnus Hedman, för att se hur hon kommer påverkas av medicinerna. Exmaken förklarar att Graaf kan komma att säga dumma grejer för att hon är påverkad.

– Kan jag komma att säga dumma grejer? Tänk om jag sliter av mig alla kläder och visar fittan för alla människor och skriker konstiga saker, oroar sig Magdalena Graaf, och exet säger åt henne att sova nu, för att orka sen.

Efter att ha tagit svartkol och saltvatten för att kunna spy så lägger sig Magdalena Graaf för att sova – och lyckas till slut ta sig i väg till planet.

– Det var därför jag vaknade så fort. Annars hade jag sovit.

Magdalena Graaf om ansiktsdetaljen hon älskar

Magdalena Graaf om ansiktsdetaljen hon älskar.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.