Magdalena Graafs nya kärlek: ”Är helt golvad”

Magdalena Graaf och Louie Marti kunde inte hålla sig från att visa upp kärleken offentligt.
Foto: Magdalenagraaf.se
Magdalena Graaf är sångare, författare och jobbar även med ett kosttillskottsföretag.
Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL

Sångaren och författaren Magdalena Graaf har hittat kärleken igen.

Nu visar hon stolt upp nya pojkvännen Louie Marti och berättar om lyckan för Expressen.

– Det är en jättefin kille jag har träffat. Det känner jag att jag är värd nu alltså, säger Magdalena Graaf.

I maj förra året separerade Magdalena Graaf från fästmannen Filip Larsson efter 10 år tillsammans. De fick då avstyra stundande bröllopsplaner och skildes åt som vänner .

Nu avslöjar Magdalena Graaf på sin blogg att hon har hittat kärleken på nytt i nya pojkvännen Louie Marti. De har bara dejtat i drygt en månad, men är redan upp över öronen förälskade i varandra. 

– Jag blev faktiskt fullständigt golvad, det är helt underbart. Jag trodde inte jag skulle få känna så här i vuxen ålder, det känns fantastiskt. Han är en otroligt fin man. Jag känner att jag har hittat hem. säger Magdalena Graaf. 

Lämnade sitt liv och blev skådespelare

Louie Marti är en 43-årig skådespelare som bland annat har medverkat i ”Gåsmamman” och ”Beck”. Han har tidigare öppnat upp sig för Expressen om tiden då han var medlem i gänget Hells Angels, och jobbar nu på en tv-serie som är baserad på hans erfarenheter av detta.

– Den handlar om att livet kan bli bättre. Jag vill visa vad som verkligen sker i vårat Sverige så att vi kan lösa det och ändra på det, berättar Louie Marti. 

Paret hade känt varandra en tid genom gemensamma vänner när Louie Marti till slut frågade om Magdalena Graaf ville äta middag med honom. De kände båda att det klickade direkt, och har knappt lämnat varandras sida sedan dess. Louie berättar om första dejten:

– Vi kysstes inte ens, vi kramades bara hej och hejdå. Men när hon gick kände jag: ”Fan att hon gick”, jag ville verkligen att hon skulle vara kvar. Sedan dess har vi nästan varit med varandra varje dag. 

Magdaleena Graafs son Louie och nya pojkvännen delar både namn och maglagningsintresse.
Foto: Magdalenagraaf.se

”Vill visa att det finns äkta kärlek”

Egentligen hade de tänkt hålla relationen undan det offentliga ljuset ett tag, berättar Louie Marti, men i takt med att känslorna växte kunde de inte hålla tillbaka längre. Han säger att han aldrig har känt som han gör för Magdalena Graaf tidigare. 

– Jag vill verkligen visa världen att det finns äkta kärlek fortfarande. Hon är så ödmjuk, snäll och fin. Vi vet inte hur vi ska förklara kärleken, jag är så kär att det är helt sjukt. Jag önskar att alla får uppleva det här. Jag är verkligen superförälskad. 

Även Magdalena Graaf berättar att hon har väldigt starka känslor för sin nya kille. På sin blogg skriver hon att han är ”mannen i hennes liv” och att hon vill bli gammal tillsammans med honom. Men än så länge tar de en dag i taget och njuter av stunden, säger hon.

– Vi tar det som det kommer! Det är så kul att det är så många som är glada för min skull. Jag har haft så mycket skit i livet så det här känns fantastiskt, jag är verkligen lycklig, säger Magdalena Graaf.

Magdalena Graafs ingrepp – lidit av hjärtklappning

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.