Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Magdalena Graaf sjuk – tvingas ställa in operation

Berättar nu själv om beslutet: ”Vi föll på mållinjen”.
Magdalena Graaf tvingades ställa in hjärtoperationen.
Foto: CORNELIA NORDSTRÖM
Magdalena Graaf skriver på sin blogg att hon ställde in efter att ha känt sig ”trött, snuvig och svullen”.
Foto: /IBL / /IBL
Magdalena Graaf tvingades förra året åka in akut på sjukhus efter en svimningsattack.
Foto: DANIEL STIGEFELT / TV3

Magdalena Graaf är född med en extra ledningsbana i hjärtat, som gör att hon har lidit av hjärtklappning.

När det på måndagen äntligen var dags för operation tvingades profilen ställa in ingreppet – för att hon blivit sjuk.

”Operationen ställdes in idag. Kände mig trött, snuvig och svullen i lördagsmorse”, skriver Magdalena Graaf i sin blogg.

Det var i november förra året som Magdalena Graaf, 44, tvingades åka in akut till sjukhus efter en svimningsattack med svår hjärtklappning. Då visade det sig att Graaf hade ett medfött elektriskt fel i hjärtat.

– Jag har en medfödd extra ledningsbana i hjärtat som gjorde att jag plötsligt fick hjärtklappning. Jag fick 190 i puls bara jag ställde mig upp. Jag blev livrädd och tänkte ”nu dör jag”. Jag låg på sjukhus i nästan en vecka och åt medicin som fick ner pulsen. I vår ska jag göra en operation där de bränner bort den där ledningsbanan, har Magdalena Graaf berättat i Topphälsa.

På måndagen skulle Magdalena Graaf ha genomgått hjärtoperationen – men tvingades nu ställa in och skjuta ingreppet på framtiden.

”Operationen ställdes in idag”

I sin blogg skriver Graaf att hon och delar av familjen har varit krassliga de senaste dagarna – något hon tror beror på en förkylning eller pollenallergi – och att de inte vågar riskera hennes hälsa med en operation.

”Operationen ställdes in idag. Kände mig trött, snuvig och svullen i lördagsmorse. Charlie har varit rosslig en längre tid. Är säkert allergi, men vågar INTE chansa. Pratade med avdelningen och vi bestämde att skjuta upp det tills jag är helt hundra igen”, skriver hon i bloggen.

Expressen har sökt Magdalena Graaf som hänvisar till sitt blogginlägg, men tillägger:

”Vi har varit krassliga i omgångar. Förkylning eller pollen. Men jag vågar inte chansa – både för andras och egen skull”.


Luuks miljonomsättning – nobbar ändå drömlönen

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.