Gå direkt till sidans innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Magdalena Graaf separerar – efter tio år tillsammans

Magdalena Graaf separerar – efter tio år tillsammans
Magdalena Graaf är nybliven singel.
Foto: CORNELIA NORDSTRÖM
Magdalena Graaf och Filip Larsson.
Foto: SUVAD MRKONJIC

Magdalena Graaf och Filip Larsson separerar efter tio år tillsammans, och ställer in sina bröllopsplaner – det berättar tv-profilen i sin blogg.

Paret har inte bott tillsammans sedan november, utan har i stället turats om att bo i huset med barnen varannan vecka.

”10-år, vi föll på mållinjen. Det blev inget bröllop. Men det blir en evig vänskap”, skriver Magdalena Graaf i bloggen.

Magdalena Graaf och fästmannen Filip Larsson separerar, efter tio år som par. De har sönerna Charlie och Louie tillsammans.

Profilen bekräftar nu uppbrottet i ett inlägg på sin blogg, där hon skriver att de två i stället kommer fortsätta vara vänner, men att deras kärleksrelation är slut.

”Vi har valt efter mycket eftertanke och diskussioner att fortsätta vandra som bästa kompisar, fast åt olika håll. Det kan vara svårt att driva en familj och vårda kärlek när man är offentlig. Många vill skada, gotta sig och försöka förstöra vid första möjliga tillfälle. Olyckskorpar som tar varje chans att sabotera”, skriver tv-profilen i sin blogg.

Paret planerade att gifta sig

Graaf och Larsson hade planerat att gifta sig, men ställer nu in bröllopsplanerna.

”Ingen kan säga för alltid, och hårda ord kanske kan begravas i glömska. Kanske det fina vinner till slut? 10-år, vi föll på mållinjen. Det blev inget bröllop. Men det blir en evig vänskap”, skriver Magdalena Graaf.

Under en längre tid har paret valt att bo varannan vecka med barnen i huset de har tillsammans, något de tänker fortsätta med fram till sommaren. Graaf erkänner att paret inte har bott tillsammans sedan november, och har tidigare skrivit i sin blogg att hon efter resan till Thailand bodde med systern Hanna Graaf en period – medan hon lämnade barnen hos Filip Larsson.

Magdalena Graaf: Bästa tio åren i mitt liv

Magdalena Graaf kallar de tio åren med Filip Larsson för hennes bästa tio år i livet, och hyllar sin familj för att de tagit sig upp från botten tillsammans.

”Ren och äkta kärlek, passion, skratt, sorg och besvikelser. Vi har gått igenom mycket, vi har varit på avgrundsbotten men lyckats kämpa oss upp igen. Vi har känt det finaste mest omtänksamma, mjuka, inkluderande värme, en människa kan få vara med om. Vi älskar varandra, våra fem vackra barn och våra nära och kära! Omständigheter har gjort att våra händer glidit isär längst vägen”, skriver Magdalena Graaf i blogginlägget.

Expressen har sökt Magdalena Graaf, som avböjer att kommentera och hänvisar till sitt blogginlägg.

Hur är ditt kärleksliv just nu?

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.