Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Magdalena Graaf och Loui Marti har gjort slut: ”Kärleken tog slut”

Så här såg det ut 2021 när paret förlovade sig
Magdalena Graaf och Loui Marti.
Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES/ROBERT EKLUND ROBERT EKLUND
Paret hade tidigare berättat att det planerade att köpa hus i Spanien.
Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL

Magdalena Graaf och Loui Marti träffades 2020 och förlovade sig i fjol.

Nu har paret gått skilda vägar.

”Jag och Louie är världens bästa vänner. Kärleken tog slut för ett par månader sedan. Vi umgås och hänger, men som kompisar,” skriver Graaf på sin blogg.

Det var efter galapremiären på ”Suedi” i fjol som Loui Marti, 44, gick ner på knä och friade till Magdalena Graaf, 47, på en kebabrestaurang i Stockholm.

– Det var väldigt oväntat och väldigt plötsligt, jag fattade ingenting. Det var otroligt kul och jag känner mig väldigt glad över att jag ska få bli fru Marti, sa Magdalena Graaf efter frieriet.

Frieriet kom blott ett drygt år efter att de först träffats. Magdalena Graaf och Louie Marti hade känt varandra en tid genom gemensamma vänner när Louie Marti till slut frågade om Magdalena Graaf ville äta middag med honom.

Under onsdagen meddelade Magdalena Graaf att de gått skilda vägar.

”Jag och Louie är världens bästa vänner. Kärleken tog slut för ett par månader sedan. Vi umgås och hänger, men som kompisar.”

Hon pekar ut jobb- och livspusslet som en av anledningarna till att ”kärleken rann ut i sanden och blev till vänskap”, men säger samtidigt:

”Man vet aldrig vad som väntar runt hörnet. Men just nu så koncentrerar jag mig på mitt hem, hälsa och barnen. Louie skapar sin tv-serie och har massor av spännande projekt på gång. Louie är världens bästa!”

Graafs blåtira – efter otäcka fallet

Semestertrippen fick en dramatisk vändning. På Instagram syns Magdalena Graaf med en rejäl blåtira.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.