Magdalena Graaf har blivit mamma igen. Den 22 februari, exakt på det beräknade födelsedatumet, kom det en liten kille. Foto: /All Over PressMagdalena Graaf har blivit mamma igen. Den 22 februari, exakt på det beräknade födelsedatumet, kom det en liten kille. Foto: /All Over Press
Magdalena Graaf har blivit mamma igen. Den 22 februari, exakt på det beräknade födelsedatumet, kom det en liten kille. Foto: /All Over Press
Magdalena och sambon, tillika den nyblivna fadern, Filip. Foto: Sven LindwallMagdalena och sambon, tillika den nyblivna fadern, Filip. Foto: Sven Lindwall
Magdalena och sambon, tillika den nyblivna fadern, Filip.  Foto: Sven Lindwall

Magdalena Graaf har blivit mamma igen

Publicerad

Tv-profilen Magdalena Graaf och kärleken Filip Larsson har blivit föräldrar igen.

Bebisen föddes på exakt samma dag som Magdalena Graafs bortgångne son.

"Du delar denna dag med din storebror, han är stolt. Stolt och lycklig över dig, det vet jag", skriver hon på Instagram.

Det var under måndagen som Magdalena Graaf och sambon Filip fick sin efterlängtade son. På samma dag som födseln var beräknad

"Välkommen till världen lilla vän, det ska bli ett sant nöje att få lära känna dig", skriver Magdalena Graaf på Instagram.

Den lilla bebisen föddes på exakt samma dag som hennes avlidne son.

"Du delar denna dag med din storebror, han är stolt. Stolt och lycklig över dig, det vet jag", skriver hon vidare.

Magdalena Graaf mamma igen

Hon taggar även storleken på den lilla som på bilden sover gott i hennes famn: 3390 gram och 50 centimeter.

I kommentarsfältet rasslar nu grattis-hälsningarna in.

På sin blogg skriver hon att de i dag firar livet.

"Din väg till livet gick väldigt fort och smärtfritt! Den här underbara dagen delar du med din storebror. Isak hade varit SÅ stolt! Så omättligt stolt och lycklig. Jag vet att han sitter här vid vår sida på sängkanten och ler just nu. Jag är stolt som har fått vara med och skapat dig. Du är ett riktigt litet mirakel. Och redan älskad av så otroligt många".

Sedan tidigare har Magdalena sönerna Isak, Tristan, Lancelot och Charlie. Isak gick tragiskt bort sommaren 2014, bara 19 år gammal och i sin blogg har Graaf varit öppen med sin sorg. I bloggen har Magdalena tidigare berättat att hon hade förlikat sig med att "barnfabriken är stängd".

"Tanken på fler barn när man mist ett, är nog det sista som fladdrar förbi i ens huvud", skrev hon då.

 

 

LÄS MER: Graaf i otäck oycka med sonen Charlie

 

 

 

 

 

 

Men i somras förra året kom tecken på att hon kunde vara med barn och efter ett graviditetstest stod det klart - Magdalena Graaf var gravid.

I sin blogg skrev hon då:

"Tankarna var splittrade, jag var splittrad. Hjälp! Timingen är inte den bästa! Låt mig sörja! Jag vill inte!! Vågar inte.. Orkar jag ha en till att oroa mig för?"

När Magdalena fick veta att bebisen beräknades komma den 22 februari - samma dag som hennes älskade son Isak föddes, skrev hon:

"Jag fick nästan ingen luft. Jag bröt ihop. Håret på mina armar reste sig, håret i nacken, jag kände mig svimfärdig, tårarna ville inte sluta rinna, fick knappt fram ett ord… Jag bröt ihop vid skrivbordet. Den 22 februari är den dag min älskade son Isaks föddes".

 

 

LÄS MER: Magdalena Graaf: Jag trodde allt var över

 

 

Hon skrev vidare:

"Hur är det möjligt? Av alla 365 dagar, av alla månader och år jag INTE blivit gravid? Det finns en sådan otroligt vacker mening med allt. Själar kan vandra, det är en ren slump? När en ung människa lämnar jordelivet i en hemsk olycka vill de ofta komma tillbaks till dom de älskar? Det säger vissa."

Magdalena Graaf avslutar bebisnyhetsinlägget med:

"Du delar denna dag med din storebror, han är stolt. Stolt och lycklig över dig, det vet jag".

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

 

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag