Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Magdalena Graaf akut till sjukhus med hjärtproblem

Foto: /IBL / /IBL
Foto: CORNELIA NORDSTRÖM

Magdalena Graaf åkte akut till sjukhus efter att hon var nära på att svimma. 

Nu ligger hon på Danderyds sjukhus och har fått reda på att hon har ett elektriskt fel i hjärtat. 

”Gråtit lille Skutt tårar och varit rädd under anfallen. Skönt! Att ha Filip här vid sin sida när jag vaknade”, skriver   Graaf på sin blogg. 

För ungefär en vecka sedan började tv-profilen Magdalena Graaf, 44, att må dåligt. Hon kände sig svimfärdig och led av hjärtklappning. I lördags var hon nära att tuppa av och bestämde sig då för att åka till akuten och sen vidare till Danderyds sjukhus – där hon nu befinner sig. 

Nu har tv-profilen fått reda på att hon har drabbats av ett elektriskt fel i hjärtat. 

– Jag vet inte om det kan vara något medfött eller någonting som triggas, men jag har förstått att det är många som kan ha det här felet, säger hon till Nöjesbladet.

Hon säger att hon i värsta fall kan tvingas till operation. 

”Känner mig riktigt på dängen”

Magdalena Graaf har också uppdaterat på sin blogg. 

”Operation eller medicin. Det är frågan. Nu testar vi lite olika format. För att se vad som kommer funka tillfälligt”, skriver hon bland annat. 

På bilder hon har delat med sig av kan man se hur hon ligger på en sjukhussäng, uppkopplad till sladdar. Hon skriver att hennes hjärta slog i 180-190 vid 03 i natt. 

”Känner mig riktigt på dängen nu. Morfinad och full (vi testar olika mediciner. Är självklart inte full) MEEEEN ett SÅ MYCKET SKÖNARE TILLSTÅND än rusningar”. 

Stödet från sambon

Magdalena Graaf berättar också att hennes sambo Filip Larsson har varit på sjukhuset med henne. 

”Han har stannat hemma från sina resor denna vecka. Vi åt frukost och planerade lite framåt. Varit deppig, emlig och känt mig lite ensam inatt. Gråtit lille Skutt tårar och varit rädd under anfallen. Skönt! Att ha Filip här vid sin sida när jag vaknade”. 

I går uppdaterade hon också sin blogg. 

”Ingen större fara med mig. Bara lite flimmer och extra hjärt kanaler. Inget att oroa sig för. Åkte in för att vara på den säkra sidan. Lades in, och ligger kvar”, skri

Expressen söker Magdalena Graaf. 

Se systrarna Graaf berätta om sitt realityprogram

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.