Magdalena Graaf akut till sjukhus efter blödning i hjärnan

Publicerad
Uppdaterad
Magdalena Graaf har drabbats av en blödning i hjärnan. Efter att hon akut opererats i natt vilar hon ut på sjukhus.
Nu tvingas tv-stjärnan hoppa av "Let´s dance":
- Jag har legat med slangar hela natten och de har dränerat vätska från hjärnan, berättar hon själv.
Magdalena Graaf, 33, är en av de stora stjärnorna i årets ”Let´s dance”. Under flera veckor har hon i januari haft stor press på sig i och med sin medverkan i TV4:s tittarsuccé. Samtidigt har hon haft fullt upp med ”Postkodmiljonären” och sina tre barn Tristan, 4, Lancelot, 8, och Isak, 13.

Avbröt danspass

I går var hon och danspartnern Daniel da Silva ute och red hästar och spelade in ett tv-inslag. På kvällen tvingades de avbryta ett danspass.
Då fick hon akut ont i huvudet och danspartnern förstod snabbt att något var allvarligt. Hon fick då smärtstillande tabletter men inte heller det hjälpte och Magdalena Graaf skjutsades i ilfart till sjukhus, med i bilen fanns danspartnern.

Lades in för hjärnröntgen

Tv-stjärnan lades i en hjärnröntgen där hon i går kväll under observation fick ligga stilla i 40 minuter.
Där konstaterades att hon hade i blödning i hjärnan. Natten till i dag opererades hon akut för blödningen.
– Jag har legat med slangar hela natten och de har dränerat vätska från hjärnan, berättar hon själv och fortsätter från sjukhuset.
– Det här känns såklart jättetråkigt.

Vakade på sjukhuset

Under hela den oroliga natten fanns danspartner och vän Daniel da Silva i natt på sjukhuset och vakade vid Magdalenas sida vi sängen. Han vill i nuläget inte kommentera det som inträffat.
På förmiddagen stod det klart att Magdalena Graaf kommer nu att tvingas avbryta sin medverkan i ”Let´s dance”
– Hon mår efter omständigheterna bra men hon kommer inte att fortsätta i ”Let´s dance”, säger Lili Assefa, pressansvarig TV4.
– Det viktigaste är att hon får vila och lugn och ro nu.
Magdalena Graafs exman Magnus Hedman,35, har efter det inträffade sen i går kväll tagit hand om parets  barn. Magnus Karlsson Lamm, exekutiv producent för ”Let’s dance”:
– Vi kommer inte att ersätta Magdalena Graaf i programmet.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Annons:
Till Expressens startsida

Mest läst i dag