Madonnas fräcka dans – fångad på bild

Madonna uppträdde på finalen av ”World pride 2019”.
Foto: MATTHEW RETTENMUND / SPLASHNEWS.COM / SPLASH NEWS TT NYHETSBYRÅN
Madonna delade med sig av den vilda efterfesten på Instagram.
Foto: EVAN AGOSTINI / AP TT NYHETSBYRÅN
I ett videoklipp syns Madonna stå på händer, med fötterna på väggen och dansar loss till artisten Cardi B's låt ”I like it”.
Foto: Instagram
Flera fans tog sig nära sin idol och låtsades smiska henne under dansen, skriver Daily mail.
Foto: Instagram

För Madonna gick efterfesten efter uppträdandet på ”World pride” vilt till.

På sociala medier visar hon nu upp den utmanande dansen – och smiskas av fansen.

”Madame X. Njuter av efterfesten”, skrev Madonna till videoklippet på Instagram, skriver Daily mail.

Världsstjärnan Madonna, 60, efterfestade rejält efter sitt uppträdande på finaldagen av ”World pride 2019” i New York under söndagen. Under efterfesten delade sångerskan flera provokativa videor på sociala medier, rapporterar Daily mail.

I ett videoklipp syns Madonna stå på händer, med fötterna på väggen och dansar loss till artisten Cardi B's låt ”I like it”.

”Madame X. Njuter av efterfesten”, skrev Madonna till videoklippet på Instagram, skriver tidningen.

Smiskades av fansen

Stjärnans dans hyllades av publiken som jublade där de samlats kring henne. Flera fans som befann sig på efterfesten tog sig dessutom nära sin idol och låtsades smiska henne under dansen, skriver Daily mail.

Madonna gav ut sitt 14:e album i juni och blev i samma veva utvald till ambassadör för ”Pride”-firandet i New York. Hennes uppträdande blev finalakten för hela firandet, och sångerskan valde att avsluta med den kontroversiella nya låten ”God control”, rapporterar Daily mail. Låten lyfter problemtiken kring vapenvåld och musikvideon har blivit mycket omtalad.

Kritiseras efter musikvideon

Emma Gonzales, som överlevde skolskjutningen i Parkland i amerikanska Florida i december 2018, har blivit en viktig talesperson och aktivist för vapenvåld. Hon menar att musikvideon är fruktansvärd och hemsk, skriver tidningen.

”Detta är inte det korrekta sättet att prata om vapenvåld, till skillnad från vad många fans hävdar – människor som har arbetat i organisationer för att stoppa vapenvåldet vet hur man ska prata om det, det gör inte de flesta kändisarna”, har Emma Gonzales sagt”, enligt Daily mail.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.