Madonna förbereder sig för att gå in i rättssalen för att få ett slut på vårdnadstvisten. Foto: Rachid Bellak / BestimageMadonna förbereder sig för att gå in i rättssalen för att få ett slut på vårdnadstvisten. Foto: Rachid Bellak / Bestimage
Madonna förbereder sig för att gå in i rättssalen för att få ett slut på vårdnadstvisten. Foto: Rachid Bellak / Bestimage
Sonen Rocco, 15, har vägrat lämna sin fars hem sedan december i fjol. Foto: Jayme Oak/BroadimageSonen Rocco, 15, har vägrat lämna sin fars hem sedan december i fjol. Foto: Jayme Oak/Broadimage
Sonen Rocco, 15, har vägrat lämna sin fars hem sedan december i fjol.  Foto: Jayme Oak/Broadimage

Madonnas taktik för att vinna tillbaka sonen

Publicerad

Nu ska vårdnadstvisten om Madonna och Guy Ritchies 15-årige son Rocco avgöras.

Madonna satsar allt och ändrar sin taktik för hur hon ska vinna tillbaka sonen, enligt en källa till TMZ.

På onsdagen började rättegången i New York där vårdnadstvisten om den 15-årige Rocco ska avgöras.

Rocco har sedan slutet av december förra året bott hos sin pappa i London och vägrat åka hem till sin mamma i New York.

 

LÄS MER: Madonnas julhyllning till Rocco efter tvisten

 

Madonna ändrar taktik

Madonnas taktik, för att få tillbaka sonen, har till en början varit att klandra Guy Ritchies föräldraskap. Artisten anser att Guy Ritchie är alltför tolerant och att sonen har för lösa tyglar.

Enligt en källa, kopplad till Madonna, till TMZ är Madonna extremt strikt och kontrollerande.

Men nu ska Madonna ha ändrat taktik, skriver nöjessajten.

I stället för att tvinga hem sonen, försöker hon vinna tillbaka Rocco genom att regelbundet visa sin oändliga kärlek på sociala medier, enligt källan till nöjessajten.

– Hon måste alltid ha rätt. Hon och Guy har bråkat om varje beslut, som rör barnen, och kommer inte överens. Och hon känner att han är en dålig förälder, säger källan till TMZ.

 

LÄS MER: Madonnas tuffa kamp för Rocco

 

Rocco kommer också till tals

Under rättegången kommer Rocco också att höras och han kommer att få säga var han helst vill bo.

Tidigare i år beordrade en amerikansk domare sonen tillbaka till New York, men Guy Ritchies advokat ska då ha satt ner foten och stoppat resan med hänvisning till att Rocco "väldigt tydligt" uttryckt sin önskan att stanna.

Uppgiftslämnaren menar att Ritchie har en "hemlig agenda" och säger till Us Weekly att en stor del av Roccos handlande beror på fadern.

Hela den här grejen är 40 procent Rocco och 60 procent Guy. Guy försöker verkligen jävlas med henne igen, säger uppgiftslämnaren.

Madonna och Guy Ritchie har sedan skilsmässan 2008 inte kommit överens och har hamnat i luven på varandra vid ett flertal tillfällen, rapporterar TMZ.

 

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Annons:
Till Expressens startsida

Mest läst i dag