Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Madonnas svåra hälso- problem – går med käpp

Foto: FELIPE RAMALES / SPLASHNEWS.COM / SPLASH NEWS TT NYHETSBYRÅN
Foto: TIMPONE/BFA/REX/SHUTTERSTOCK / TIMPONE/BFA/REX/SHUTTERSTOCK REX FEATURES

61-åriga världsstjärnan Madonna tvingas ställa in konserter, efter att ha drabbats av en smärtsam skada.

Artisten har gått ut med ett uttalande där hon ber om ursäkt – samtidigt som det uppges att hälsoproblemen är åldersrelaterade, och att hon går runt med käpp.

”Ledsen att jag var tvungen att ställa in i kväll, men jag måste lyssna på min kropp och vila”, skriver Madonna på Instagram, skriver Reuters.

Madonna har tvingats ställa in flera konserter på sin nuvarande världsturné, efter att ha drabbats av återkommande hälsoproblem, skriver Reuters.

Onsdagens konsert i Lissabon var den andra på kort tid som Madonna tvingats ställa in, på grund av smärta från en jobbig skada.

”Ledsen att jag var tvungen att ställa in i kväll, men jag måste lyssna på min kropp och vila”, skriver Madonna på sin Instagram.

”Hon blir allt äldre”

Artisten har själv lagt upp videos där hon syns gå med käpp, och har också tagit isbad efter konserterna.

Uppgiftslämnare till Radar Online menar att det är Madonnas ålder som har kommit ifatt henne, och tvingar henne att ställa in konserter hon hade kunnat genomföra som yngre.

– Hon blir allt äldre och när hon kör hårt en kväll så kan hon inte studsa tillbaka som hon brukade till nästa kväll. Det är så hon är, säger uppgiftslämnaren till Radar Online.

Vill inte erkänna för sig själv

Uppgiftslämnaren menar att Madonna inte vill erkänna för sig själv att hon inte är en ungdom längre – vilket ör att hon tvingas ställa in shower med kort varsel.

– Hon vill låtsas som att hon fortfarande kan hänga med, dricka alkohol och att allt är som det ska. Det är inte så det fungerar när man är 60. Jag beundrar henne för att hon försöker, men när man tvingas ställa in konserter flera gånger och göra fans besvikna så är det inte tufft, säger uppgiftslämnaren.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.