Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Madonnas ilska – blockad efter avklädda bilderna

Ur arkivet: Madonnas vilda fest
Foto: B4859 / AVALON / STELLA PICTURES/B4859 / AVALON AVALON
Foto: V Magazine

Madonna ville säga hej live till sina fans på Instagram men fick ett abrupt besked. 

Efter att ha delat nya, avklädda bilder hade hon blivit blockad från funktionen. 

 ”Vad är det som händer? Jag har aldrig haft på mig så mycket kläder i mitt liv. Jag är mållös”, säger hon på Instagram, enligt The Sun.  

Världsartisten Madonna har under de senaste åren blivit känd för att provocera med sina bilder på Instagram. Här har hon delat med sig av många avklädda bilder för att väcka reaktioner och bland annat har 50 cent, 46, hånat bilderna. 

”Det här är den roligaste skiten. Där är Madonna under sängen och försöker göra 'like a virgin' vid 63 år ålder”, skrev han, varpå Madonna gav hårt svar på tal. 

”Nu har du bestämt dig för att prata skit om mig. Jag antar att din karriär får uppmärksamhet genom att försöka förödmjuka andra i sociala medier”. 

Och häromdagen delade Madonna med sig av ytterligare avklädda bilder på Instagram – vilket den sociala plattformen inte gillade. 

När världsstjärnan skulle ta sig in och sända live inför sina fans gick det plötsligt inte. I stället fick Madonna upp en notifikation där det stod att hon hade blivit bannad från funktionen, enligt The Sun. 

”Vad fan, har vi blivit blockade från att sända live? Vad är det som händer? Jag har aldrig haft på mig så mycket kläder i mitt liv. Jag är mållös”, skrev hon då upprört på Instagram. 

Rasade på Instagram

Det är inte förstå gången som Instagram hindrar Madonna från att dela exakt vad hon vill. 

När hon postade en bild där lite av hennes bröstvårta syntes togs den ner och Madonna rasade mot beslutet och menade att det var sexistiskt. 

”Det är fortfarande helt galet för mig att vi lever i en kultur där en kvinnas hela kropp får visas men inte hennes bröstvårta”, skrev Madonna då på Instagram. 

https://www.instagram.com/p/CWtb5sSI031/?utm_source=ig_web_copy_link

 Nyheten om Madonnas ”bortgång” fick snabbt spridning: 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.